май 26, 2024

20 Dazzling Hot

1 min read
20 Dazzling Hot

Готови ли сте да играете 20 Dazzling Hot ?

Пригответе се да бъдете заслепени от ревящите пламъци, които поглъщат плодовите плодове на горещите барабани на 20 Dazzling Hot, един от последните онлайн слотове, пуснати от базираната в България EGT (Euro Games Technology). Когато заредите този видеослот, веднага ще се върнете към спомените си за това как потъвахте в апетитни плодови комбинации в 5 Dazzling Hot, и то не без основание.

Известна с това, че променя структурата на вече пуснати в продажба казино слот машини и впоследствие пуска продължения с различен брой печеливши линии, EGT отново използва старите си трикове. Както подсказва заглавието, 20 Dazzling Hot е най-новото попълнение към серията Dazzling Hot на утвърдения доставчик на софтуер без излишни функции. Заглавието издава и основната разлика между 20 Dazzling Hot и дебютната игра от серията. Докато 5 Dazzling Hot предлага пет фиксирани печеливши линии, за да си осигурите сочни печалби, 20 Dazzling Hot ви изкушава да завъртите барабаните, като увеличава четири пъти броя на печелившите линии до 20.

Питате ли се, означава ли това, че потенциалът за печалба също е увеличен четирикратно? И има ли още бонуси в тази версия с 20 печеливши линии? Накратко, не. Както ще разберете от останалата част на това ревю за слот, има максимална награда от 1000 пъти залога ви, а бонусните функции са идентични с тези в 5 Dazzling Hot. Увеличеният брой печеливши линии би трябвало – поне на теория – да означава, че ще бъдете по-удовлетворени от по-големия брой шансове за печалба при всяко завъртане.

Увеличете температурата с няколко степени

Естествено, този увеличен брой печеливши линии съответства на по-големи размери на залозите. По подразбиране залогът ви е предварително определен на нисък лимит от 20 кредита, когато плодовите барабани на 20 Dazzling Hot се заредят. Размерът на залога обаче може лесно да бъде променен. Има няколко различни стойности на монетите, от които можете да избирате, които от своя страна променят стойността на петте опции за залагане, изброени хоризонтално по протежение на панела с опции на играта.

А тези от вас, които обичат да играят онлайн слотове с висок лимит, ще се радват да чуят, че могат да разпалят огъня в тази игра, като заложат максимален залог от 1200 кредита на завъртане. Само внимавайте да не изгорите дупка в джоба си, играейки за толкова големи залози.

8 класически символа се появяват на барабаните

Стискайте палци символите да избухнат в пламъци, докато въртите барабаните на безплатната слот машина 20 Dazzling Hot, защото това означава, че сте спечелили. Пламтящите анимации са основна част от онлайн слот машините, разработени от EGT, но какви символи ще трябва да подредите от най-левия барабан, за да имате шанса да видите как осем от вашите плодови любимци изригват в пламъци?

Нископлатежните плодове в 20 Dazzling Hot са сладки череши, сочни портокали, кисели лимони и тръпчиви сливи. Комбинациите от тези вкусни плодове са на стойност максимум 10 пъти залога. Заслужава да се отбележи също така, че черешите са единствените, които плащат за комбинации от два символа и не изискват обичайния минимум от три. Те са последвани от гроздове лилаво грозде и нарязани дини, като и двете предлагат печалби на стойност до 25 пъти залога.

Хапването на някой от последните два символа в 20 Dazzling Hot може да не е добра идея, но те никога не пропускат да донесат задоволителни печалби. Ще имате късмет, ако успеете да уцелите цяла линия от червени 7, защото това ще ви осигури апетитната топ награда на играта от 1000 пъти залога.

Ще се надявате да видите и блестящата звезда, която блести ярко на барабаните. Звездата представлява скатер символ в 20 Dazzling Hot, което я прави единственият специален символ в играта. Точно така, няма уайлд символи, които да заместват и да създават печеливши комбинации на тези плодови барабани. Прилагат се обичайните правила за скатер символите, като за да спечелите, е необходимо три или повече скатера да попаднат на която и да е позиция на барабаните. Денят ви ще се подобри с 2х, 10х или 50х залог всеки път, когато видите три, четири или пет звезди да блестят на барабаните.

Насладете се на няколко познати функции

Както функцията за залагане, така и мистериозният джакпот на четири нива са неизменни елементи в онлайн слотовете на EGT, така че не бива да се изненадвате от включването им в 20 Dazzling Hot.

Ако след печеливша комбинация коремът ви все още се вълнува от по-големи печалби, ще имате възможност да кликнете върху бутона за залагане, за да играете игра с карти с двойно или нищо. Просто изберете дали смятате, че следващата карта в тестето ще бъде червена (ромб или сърце) или черна (пика или тояга). Ако сте прави, ще удвоите печалбата си. При грешен избор на тази игра обаче ще подпалите всички реални пари, които току-що сте спечелили.

Мистериозният джакпот на четири нива може да изглежда объркващ за тези от вас, които никога преди не са играли слотове на EGT, но той е много прост. Всеки от четирите джакпота над барабаните е свързан с цвят и показва текуща сума на неговата стойност. За да имате шанса да спечелите един от четирите джакпота, трябва да сте един от късметлиите, избрани на случаен принцип да участват в бонуса Jackpot Cards. След това ще избирате по една обърната карта от общо 12, докато три от тях съвпаднат. Който цвят съвпадне пръв, ще спечелите съответния джакпот. Наистина е толкова просто.

Чувствате се гладни за още пламтящи плодове?

Някои биха казали, че EGT е майстор в съчетаването на плодови символи с огнени анимации – и с право. Компанията е предложила множество огнени слотове с плодови анимации за удовлетворение на играчите на слотове в онлайн казина по целия свят.

Ако сте се насладили на скока от петте печеливши линии на 5 Dazzling Hot към 20-те печеливши линии на 20 Dazzling Hot и се чувствате гладни за още, трябва да завъртите огнените барабани на 100 Burning Hot. Да, познахте – този път плодовите символи се запалват на общо 100 печеливши линии.

Насладете се на сочни печалби днес

20 Dazzling Hot може и да не разполага с достатъчно количество бонуси, но компенсира това, като предлага сочни печалби от основната игра на стойност до 1000 пъти залога. Независимо от това колко огън ще видите на барабаните, EGT обяви, че това е издание със средна вариативност. Лесно е да се разбере защо толкова много играчи се впускат в този слот, когато комбинирате всичко това с впечатляващия процент на възвръщаемост към играча от 95,79%. И така, какво чакате? Завъртете огнените плодови барабани още днес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.