април 12, 2024

Age of Troy

1 min read
Age of Troy

Слот машина Age Of Troy

Ако някога сте мечтали да бъдете троянски воин във времената, когато Троянската империя се биеше със спартанците – време е да играете „Age of Troy“ слот с епична приключенска тематика от създателите IGT. Много награди очакват най-смелите воини, докато се биете с шампиона на Ахил на спартанците, помагате да победите спартанската армада и пазите Парис и Елена от Троя. Освен това ще получите шанса да спечелите бонус за безплатни завъртания за защита на свещения храм на боговете, докато Троянският кон трябва да бъде опитомен, когато стане див.

Въпреки епичния характер на този слот, неговата гама от кредитни залози и кредитни стойности е достатъчно разнообразна, за да позволи на слот играчи от всички стандарти да се насладят на това приключение. Можете дори да се присъедините към забавлението от най-новата си мобилна джаджа, включително таблети с Android и iPad. Започнете да се наслаждавате днес на най-добрите безплатни слотове за Android!

Нашествието

Ще бъдете незабавно въведени в разгара на битката на този слот с 5 x 3 барабана и червените платна на Спартанската армада могат ясно да се видят на хоризонта, докато принц Парис и великолепната Елена от Троя гледат ужасени битката, която предизвика любовната им среща.

Троянско съкровище

Можете да вземете много награди по време на вашето приключение, включително саксии с троянско злато, които плащат до 4000 монети. Можете също така да спечелите до 8 000 монети за представяне на шлема на Ахил, след като го победите, и 8 000 монети за помощ за победата над Армадата. За да помогнете на Елена от Троя да се спаси, вашата награда ще бъде 10 000 монети, докато безопасното преминаване на Париж струва до 20 000 монети.

Защитата на Свещения храм на боговете от спартанците е начинът да спечелите 12 безплатни завъртания, които се задействат от появата на 3 символа на храма. По време на безплатните завъртания ще ви бъдат присъдени и Stacked Wilds, докато същото количество безплатни завъртания може да бъде повторно задействано по време на бонуса чрез появата на повече символи на храма. Както бихте очаквали от тази тематична игра за Троя, опасният троянски кон може да полудее – страхотната новина е, че когато го направи, той ще замени всички символи на таблицата с печалби в опит да създаде още по-приключенски награди.

Каквито и ценни притежания на троянски кон да ви спечелят награди, вие ще можете да опитате да удвоите тези награди в Gamble Feature на играта. Просто познайте правилно дали картата за игра ще бъде червена или черна и можете да залагате наградата си до 5 пъти.

Бойни линии

Всички велики битки имаха своите линии – и вашите ще бъдат 20-те фиксирани печеливши линии, които трябва да играете при всяко завъртане. Въпреки това можете да ги заложите с голямо разнообразие от кредитни залози и кредитни стойности, позволявайки на слот играчи от всякакви убеждения, независимо дали сте абсолютен начинаещ слот или опитен хай-ролер, да намерят комбинация, която да отговаря на техния индивидуален стил на играят, а също и техния бюджет.

С пулсиращо историческо приключение, в което да участвате, богати награди за вашата смелост и бонус игри, които могат да присъдят още по-големи награди – не е ли време да яхнете този троянски кон!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.