юни 23, 2024

Aloha Party

1 min read
Aloha Party

Има много начини да похарчите всички парични награди, които можете да спечелите в дадена слот игра, но може би на първо място в списъка ви е почивката далеч от проблемите на ежедневието.

Aloha Party е слот игра, която отива една крачка напред и предусеща желанието ви, като предоставя приятна, спокойна и слънчева игрална вселена в едно от най-идиличните места на планетата: Хавайския архипелаг.

Така че започнете да опаковате куфара си с любимите си бански костюми и нека се потопим направо в света на Aloha Party.

Поглед към найдобрите плажове на Земята

Aloha Party е посветена на синьото небе и изключителната релаксация и затова разработчиците от EGT са се погрижили играчите да се насладят на спокойна среда за игра.

Фонът на играта показва привидно безкраен плаж с бял пясък и най-сините води, които някога сте виждали. С няколко палмови дървета в далечината и без да се вижда никой друг, Aloha Party създава настроение от самото начало.

Седнете удобно, отпуснете се и слушайте укулеле и звука на вълните, които нежно се разбиват в пясъка. Aloha Party предлага наистина красива игрова вселена, на която ще се насладят всички играчи. Нека разгледаме геймплея в следващия ни раздел.

Геймингът е лесен

Би било срамно да развалим настроението и да усложним играта, която иначе е толкова спокойна и релаксираща. За щастие EGT се е погрижила играчите да могат да започнат да залагат бързо и без никакви затруднения.

Играта включва пет въртящи се барабана с по четири символа всеки. Що се отнася до печелившите линии, няма нужда да ги търсите; Aloha Party предлага напълно отворен геймплей, при който се броят печелившите комбинации, появяващи се навсякъде по барабаните.

Това ви оставя не по-малко от 1024 различни начина за печалба на барабаните, което определено е нещо. Всичко, което трябва да направите, е да използвате бутоните, разположени в долната част на игралния екран, за да зададете стойността на монетата и размера на залога си; използвайте удобните бързи клавиши, за да ускорите процеса още повече.

След като сте готови, барабаните ще започнат да се въртят сами. След печалба имате възможност да удвоите наградата си, като познаете правилно цвета на скрита карта по време на последвалата незадължителна мини игра. Грешно предположение ще ви върне към барабаните с празни ръце, така че стискайте палци.

И накрая, оранжевият превключвател от лявата страна задейства режим на автоматична игра, в който барабаните ще се въртят сами толкова дълго, колкото желаете. Винаги можете да се върнете към основния режим на игра, когато искате да коригирате настройките на залога си например.

Aloha Party предлага общо десет основни символа, които играчите могат да съберат на барабаните. При по-внимателно вглеждане в таблицата с печалбите ще забележите, че иконите могат да бъдат разделени на две отделни групи.

Първата група съдържа символи с ниски печалби, които обаче ще се появяват често на барабаните, за да компенсират този факт. Числото 10, валето, дамата, кралят и асото са класически икони в слот игрите и играчите ще се радват да открият тези познати лица и в Aloha Party.

Останалата част от таблицата с печалби се състои от икони, които са по-скоро свързани с вселената на играта, казано правилно. Затова ще видите няколко тропически коктейла, два вида красиви цветя и местни жена и мъж в традиционни носии. Тези символи са едновременно визуално зашеметяващи и много печеливши, така че не ги изпускайте от поглед.

Специални функции

Големият финал на Aloha Party се състои от два специални символа на барабана, които могат напълно да променят хода на играта, естествено във ваша полза.

Сърфистът действа като уайлд карта в играта. Той може да замени всички основни символи, изброени по-горе, и по този начин да ви помогне да спечелите няколко допълнителни печеливши комбинации, където и да се появи.

Барабаните са скатери, което означава, че те ще задействат парична награда независимо от позицията си на екрана – дори когато не са подравнени. Освен това, три или повече барабана на екрана инициират бонус кръг от 12 безплатни завъртания, с прикачен множител до x15.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.