май 26, 2024

Brave Cat

1 min read
Brave Cat

Докато повечето хора поне бегло са запознати с историята на Котарака в чизми, малцина вероятно знаят откъде идва тази история. Приказката за котка, която успява да измами и измами хората, за да спечели голяма власт и богатство от името на своя обикновен господар, датира от 16-ти век в Европа и оттогава се разказва под различни форми. Днес най-забележителната адаптация може би е тази, която се появи във филмите за Шрек, където двуличната котка беше озвучена от Антонио Бандерас, което в крайна сметка доведе до анимационен филм за Котаракът в чизми – макар и с малко общо с оригиналната история.

Също така сме доста сигурни, че същата тази история е вдъхновение за Brave Cat, предстояща онлайн слот машина, разработена от EGT Interactive. Ще можете да се впуснете в собственото си приключение, което може просто да завърши с голямо богатство, при условие че едно много аристократично коте реши, че късметът трябва да е на ваша страна, докато играете.

Котки в люлката

Видео слотът Brave Cat е машина с пет барабана, която използва оформление 4×5 и ще бъде достъпна за игра с истински пари в онлайн казина, които включват софтуер от EGT Interactive. Целта на играта е доста проста: от играчите се иска да съпоставят символи отляво надясно през барабаните, като по-дългите комбинации печелят по-големи печалби. Уайлд символите са налични на всички барабани, като заместват някоя от нормалните икони, за да завършат печелившите печеливши линии.

Играчите ще искат да бъдат нащрек за сдвоени скатер символи, които могат да работят заедно, за да им помогнат да получат достъп до специална функция. Налични са както крале, така и замъци и заедно те ще позволят на играчите да се насладят на бонус рунд с безплатни завъртания. След спечелени завъртания, играчите също имат възможност да се насладят на хазартна игра, в която ще имат възможността да рискуват печалбите си за възможността да удвоят, ако късметът е на тяхна страна.

Това е машина с доста лека тема – всеки обича котки и хвърлянето на една в средновековна обстановка е рецепта за някои сладки символи и икони на барабаните – които трябва да се харесат на доста широка аудитория. Вероятно затова EGT са решили да направят тази игра с умерена волатилност, съчетавайки потенциала за високоплатени завъртания с доста постоянни печалби, така че случайните комарджии с нисък лимит да не се отегчават твърде много по време на поредици от загуби.

Котешкото мяукане

Въпреки че все още не сме успели да тестваме окончателна версия, изглежда, че новият видео слот Brave Cat ще си струва да го разгледате, когато бъде пуснат. Казино слот машините са предназначени да бъдат забавни и тази тема е тази, която гарантира малко смях, докато играчите също се опитват да осребрят някои големи печалби. Никога няма да кажем „не“ на рунд с безплатни завъртания и сме почти сигурни, че тази машина е проектирана да й придаде възможно най-голяма привлекателност. Ако обичате игри, които включват нашите котешки приятели, или ако искате да преживеете легендата за Котарака в чизми в изцяло нов контекст, следете скоро тази в любимите си сайтове за онлайн хазарт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.