май 26, 2024

Fast Money

1 min read
Fast Money slot

Отидете направо към jugular в Fast Money, онлайн слотът от разработчика EGT, където единственото нещо, което има значение, е колко пари можете да спечелите!

Няма сложни теми и цялото ви внимание ще бъде насочено към това, което можете да спечелите, докато въртите барабаните за потенциални награди.

Но ще бъдете ли на бърз път към фалит? Ето преглед на Fast Money от EGT с всички факти, от които се нуждаете.

Разкошен дизайн

Разработчикът EGT създаде игра, която се фокусира безсрамно върху спечелването на екстри, без опити да се прикрие за какво всъщност става въпрос.

И това трябва да бъде аплодирано, защото за някои сложните теми са нежелано разсейване.

Това не означава, че EGT не са отделили време за проектиране на играта, защото графиките са абсолютно безупречни. На този слот просто липсва всяко от разсейването, което понякога присъства в други онлайн слотове.

Ще играете на набор от пет барабана, а на заден план има допълнителен стимул да продължите: много банкноти, които се носят наоколо.

Символите предлагат още по-голяма мотивация да бъдете победител с безброй изображения на богатство, включително частни самолети, яхти, спортни коли и куфарче, пълно с пари, само за да назовем няколко.

Когато уцелите печеливша линия с уайлд символа, има прекрасна анимирана поредица, която отваря портите на имението, като камерата минава през къщата, докато не се настани пред огъня.

Няма истински саундтрак в тази игра, докато не спечелите и тогава ще чуете звън на музика, който не би бил неуместен в детективски сериал от 70-те!

Възползвайте се от шанса си

Fast Money се играе на пет барабана с 10 печеливши линии, които са фиксирани за продължителността на играта. Не можете да увеличите броя на монетите или стойността на всяка от тях, както можете в други слотове, но вместо това имате възможност да избирате между залози от 10, 20, 50, 100 или 200.

Символите с висока стойност предлагат печалба за съпоставяне само на два на активна печеливша линия, докато символите с по-ниска стойност изискват съвпадение на три.

Wild символът може да се намеси и да замести другите символи на дъската, различни от скатер символа. Когато се използва, wild символът удвоява спечелената награда.

Wild символът също има стойност сам по себе си и ако съвпаднете с пет, ще получите най-голямата награда на борда, 10 000.

Скатер символът е представен от куфарчето с пари и когато получите три или повече, ще получите множител от x3 и 15 безплатни завъртания. Всички безплатни завъртания се играят на различен набор от скрити барабани.

Ако желаете да спечелите голямото време, може да сте по-склонни да обмислите подход с по-висок риск, а това означава да залагате наградата си.

Всеки път, когато спечелите на дъската, ще имате възможност да приемете хазарта. Това означава, че в крайна сметка може да удвоите това, което сте спечелили, и ако успеете, можете да продължите да залагате, за да удвоите парите си отново. Но не забравяйте, че ако загубите, ще се върнете към основната игра без абсолютно нищо.

Ще се осмелите ли да залагате?

Забване режим

Въпреки че играта е озаглавена Fast Money, може да искате да забавите малко нещата, поне временно.

Разработчикът EGT предлага забавен режим, който ви позволява да играете в симулирана среда. Това означава, че няма нужда от реални пари в брой, тъй като вместо това ще залагате с виртуални пари. За съжаление това означава, че и вие не можете да спечелите реални награди, но е чудесен начин да придобиете опит в играта без риск.

Забавният режим включва всеки аспект от режима на живо, така че е пълна реплика на играта във всеки смисъл. Можете да играете безплатния слот толкова дълго, колкото искате, и още по-добре, не е необходимо да се регистрирате, за да започнете! Просто щракнете и играйте, за да видите сами каква е цялата суматоха…

Когато сте готови да започнете да печелите парични награди, отидете в казино на EGT и просто ще трябва да се регистрирате за режима на живо и да превключите.

Бързо възпроизвеждане

Fast Money от EGT е игра, която е изненадващо пълна с функции. Въпреки сравнително простия дизайн и фокуса върху печалбата, има много екстри и бонуси, които могат да помогнат на играчите да си тръгнат с огромен банков баланс. Има толкова много аспекти на тази игра, че може да бъде доста объркващо за някой, който току-що започва, така че може би е по-добре за средно напреднали до напреднали играчи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.