юни 23, 2024

Готови ли сте да играете Legendary Rome наистина?

1 min read
Legendary Rome

Легендарните слотове на Рим

Ако трябва да определим една историческа епоха като легендарна, то предполагаме, че Древен Рим би бил доста силен кандидат. Тази слот машина от софтуера на EGT дава възможност на играчите да надникнат в Legendary Rome, като същевременно им предлага шанс да спечелят награди на стойност до 200 000 монети. Това не е никак лоша награда за това, че сте седнали да слушате урок по история!

Като слот машина със средна до висока волатилност, тази игра няма да ви хвърли богатство, сякаш сте шампион гладиатор. Вместо това играчите ще трябва да отделят време, преди да се натъкнат на наистина големи печалби. Търпението обаче ще се отплати с обещанието за бонус кръг с безплатни завъртания, странична игра с прогресивен джакпот и функция за залагане.

Може да се твърди, че Древен Рим е една от люлките на съвременната цивилизация. Епохата допринесе значително за съвременното управление и законодателство, както и за изкуството, литературата и технологиите. Междувременно, почти целият западен свят говори на език, произлизащ от латинския – не е изненадващо, тъй като Римската империя наистина успя да завладее по-голямата част от Европа през своите славни дни!

Петте барабана на тази слот машина целят да демонстрират как може да е изглеждал животът в славните дни на Легендарен Рим. Символите, които се появяват на екрана на играта, разкриват различни аспекти на богатството и статуса на културата, от прекрасно украсени чаши, пълни с вино, до златни лири и маски, използвани за театрални представления. Играта също така разкрива две персонажи от историческия период – царствено изглеждащия император и неговата красива императрица съпруга. Играта съдържа и няколко специални символа за игра, които изобразяват иконични паметници от римския свят, които остават стоящи и до днес. Например, има див символ на Колизеума, както и символ на разпръснатост, който разкрива Капитолийския вълк – статуя на Ромул и Рем, отгледани от тяхната вълчица майка.

Легендарни Награди

Ако ви се иска да си хванете някои от трофеите на тази слот машина, всичко, което трябва да направите, е да завъртите барабаните и да се надявате, че символите се подреждат в съответстващи комбинации по всяка активна печеливша линия отляво надясно. Когато това се случи, ще бъде присъдена награда с множител на залога по линия в съответствие със стойностите, представени в таблицата с плащания. Както можете да видите сами, най-големият възможен множител на залога по линия е впечатляващите 10,000 пъти.

Играчите могат да избират да играят с 1, 5, 10, 15 или 20 печеливши линии общо, със стойности на залога на линия, които варират от 1 кредит до 20 кредита. Така че, ако решите да играете с оптималния брой линии, разпределени по екрана на играта, тогава ще можете да заложите толкова малко колкото 20 кредита или толкова много колкото 400 кредита.

Рим Не Е Построен за Един Ден

Тази слот машина със средна волатилност няма да предложи печалби с всяко завъртане, но играчите, които практикуват малко търпение, ще могат да се възползват от някои награждаващи бонус функции. За начало, дивият символ на Колизеума ще замести всякакъв обикновен платежен символ, за да завърши печеливши линии, удвоявайки стойността на наградата. Играчите също така трябва да следят за символа на разпръснатост, тъй като три от тези на барабаните 1, 3 и 5 ще дадат на играчите възможност да изберат бонус рунд от 5 или 10 безплатни завъртания, в които се появява само един специален символ заедно с празни пространства. Ако изберете по-малкия брой безплатни игри, тогава ще играете с един специален символ с по-висока стойност. Ако изберете всичките 10 безплатни игри, ще ви бъде даден специален символ с по-ниска стойност.

Освен тези бонус елементи в играта, играчите също така ще имат шанса да увеличат печалбите си с хазартна игра с карти 50/50. Целта на играта е да се познае правилният цвят на картата, за да се удвои стойността на предишната награда. Също така има и задължителната функция за джакпот карти на софтуера EGT, която се активира напълно случайно и предлага възможност на късметлиите да играят за един от трите прогресивни джакпота.

Римски Слотове

Древен Рим може да е известен със своите постижения в управлението, законодателството, изкуството и културата, но също така е оставил отпечатък и в света на слот машините. Което е също толкова важно, нали? Има повече онлайн слот машини с римска тематика, отколкото можете да размахате своя Максимус Децимус Меридиус, включително заглавия като Империята на Цезар от RTG, Спартак Гладиатор на Рим от WMS и Рим и Слава от Playtech.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.