май 26, 2024

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/timedc7q/volleybg.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Magellan слот

1 min read
Magellan

Откритите води на морето ни призовават в тази морска слот машина с реални пари от EGT; Magellan е голяма игра, състояща се от 50 печеливши линии, и момче, тя е много силна с възможностите си. Подобни по стил и формат на други техни игри, като Aztec Glory, свикналите да играят с марката ще се чувстват като у дома си и ще могат да се адаптират към геймплея с лекота.

Това изживяване обаче не е свързано само с лекотата, а с постигането на големи победи и възможността да си тръгнете като победител. В 5-те барабана на тази игра има много начини за това, като най-значимият от тях е прогресивният джакпот: Jackpot Cards. Установихме, че нивото на печалбите се променя с всяко изиграване, така че има еднакъв шанс да спечелите огромна печалба, както и малка награда за пържене. Трикът е да играете в подходящия момент.

Добре е да разказваме за пътуванията си по вълните, за сблъсъците с други кораби и понякога за пиратите, но нищо не може да се сравни с това да изживеете приключението сами. Защо да не играете заедно с нас, така ще можете да преодолеете всички морски мини по време на пътуването си с възможно най-малко проблеми…?

Извисяващи се платна

Точно както във всички слот машини на EGT, има ясно изразена тематика, пренесена на игралния екран. В „Магелан“ образите са по-поглъщащи благодарение на заетия фон на картината. Понякога претрупан образ може да бъде контрапродуктивен, но в този пример работи добре, създавайки усещането, че сте излезли на море, без да бъде прекалено натрапчиво. Харесва ни сдържания стил.

Въпреки факта, че можем да отбележим къде във времето се предполага, че играем, както и историята зад барабаните, не можем да не се почувстваме, че нашето преживяване е ограничено от вътрешните механики на играта. Панелът за управление, например, не е интегриран в интерфейса и се откроява като болезнен палец, което намалява нашето удоволствие. За съжаление, това изглежда като черта, от която страдат всички игри на марката, и затова, за да я избегнете, вероятно ще трябва да играете някъде другаде.

Глобално Доминиране

Като бъдещи големи ролери, искаме да завладеем света едно завъртане наведнъж и със символа на разпръснатия в тази игра, сме добре на път да постигнем това. Символът на глобуса не само носи до 100 диаманта, когато направите комбинация от три еднакви, но също така стартира рунд с безплатни завъртания, основната функция на заглавието. Комбинацията, която можете да създадете, никога няма да надвиши три, защото иконата може да падне само на втория, третия и четвъртия барабан.

Ако успеете да наредите тази печалба, ще бъдете възнаградени със стандартния брой от седем рунда, което честно казано е под средното ниво – дори „Ацтекска Слава“ имаше 10! Но не се страхувайте, защото можете да реактивирате още седем завъртания вътре в функцията, което помага да се подобри нашата оценка за нивото. Все още не е толкова детайлно като други слотове навън, но ще свърши работа.

Убиване на Времето

Когато пътувате по света с кораб, трябва да се забавлявате, тъй като много време няма да имате много работа. Точно тогава един кръг карти ще ви бъде най-полезен, позволявайки леко да увеличите темпото, докато работите по играта на Магелан.

Всъщност представената опция за залагане не е толкова фантастична, колкото би могла да бъде, тъй като EGT е решила да се придържа към основите и да бъде възможно най-некреативна. От една страна, това означава, че ще знаете какво да правите, но от друга, всеки път ще бъдете отегчени от очакваното. Както и да се чувствате обаче, ако искате да удвоите печалбата си, ще трябва да играете играта, а това означава да познаете цвета на следващата карта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.