май 26, 2024

Queen of Rio

1 min read
Queen of Rio

Малко страни имат по-позитивен и жизнен имидж от Бразилия. От красивите плажове до буйните тропически гори, вкусната храна, невероятния тропически климат и дружелюбните хора – най-голямата страна в Южна Америка изглежда може да предложи само чудеса на пътуващите и новодошлите.

Ако се чувствате авантюрист и комарджия по душа, тогава Queen of Rio от EGT е абсолютно задължителна игра, ако искате да изживеете Бразилия пълноценно, без да напускате дома си.

В тази модерна видеослот игра играчите могат да се впуснат в предизвикателство с висока волатилност и високи залози, а също и в бонус кръг с безплатни завъртания и периодично подредени уайлд символи; всичко това е обвито в цветна вселена, в която звучи самба музика и има истинска карнавална атмосфера. Готови ли сте за едно уникално пътуване? Прочетете пълното ни ревю на Queen of Rio тук, за да научите повече за нея.

Самба по улиците

„Кралицата на Рио“ се вдъхновява от цяла една страна, при това една от най-красивите и богатите в света. Фонът на играта ще покаже на играчите неповторимата гледка на залива на Рио де Жанейро, с гигантската статуя на Христос Изкупител от едната страна на барабаните, която гледа към многобройните плажове, които градът може да предложи.

Графичното качество на играта е почти безупречно, което прави изживяването на играчите едновременно ярко и уникално. Лентата с командите е малко по-голяма, отколкото ни се искаше, но това е всичко друго, но не и дребен детайл. Queen of Rio има всичко необходимо, за да привлече вниманието ви, така че нека погледнем отвъд външния вид и да видим какви са основните правила на играта по-нататък.

Да танцуваме

Queen of Rio е проектирана така, че да ви позволи да започнете да играете на барабаните възможно найбързо. В този смисъл играта е с просто оформление с 5 барабана и 20 фиксирани печеливши линии. Можете лесно да залагате от 20 до 400 кредита на ход благодарение на директните преки пътища под барабаните, които също така ще ви позволят да включите по желание режима на автоматична игра. Всяка печалба по време на играта може да ви даде достъп и до незадължителна, но забавна мини игра, в която отгатването на това коя карта ще се появи следваща на екрана може да удвои последната ви печалба наведнъж.

По отношение на вариациите Queen of Rio определено е в горната част на спектъра. Може да ви отнеме известно време, преди да успеете да спечелите каквато и да е парична печалба тук, а ние трябваше да сме готови да заложим доста кредити, преди да започнем да печелим, докато тествахме играта. В таблицата с печалби ще откриете както цветни икони на карти, така и музиканти и танцьори, като максималната налична печалба е х750. Но както винаги при модерните слот игри, това е само върхът на айсберга.

Парти до зори

Красивата танцьорка на самба за миг ще ви пренесе в сърцето на карнавала. Където и да се появи на барабаните, тя може да действа като уайлд карта и да замества всеки от основните символи по желание. Бяхме щастливи да я виждаме доста често, когато изпробвахме играта – наистина много желана и полезна гледка.

Нощният изглед на Копакабана е скатер символ, 3 от които могат да ви донесат 15 безплатни завъртания. Докато барабаните продължават да се движат, могат да се появят подредени уайлд символи, които да увеличат шансовете ви да спечелите наистина голяма печалба.

Queen of Rio се основава на средни правила, но се отличава с веселата си атмосфера. Графиките са на ниво, а геймплеят е достатъчно лесен, за да позволи на всички играчи бързо да започнат работа с барабаните. От друга страна, статистиката не е съвсем във ваша полза; с високата до небето волатилност голямата печалба в Queen of Rio бързо може да се превърне в истинско предизвикателство.

Ако ви се иска по-достъпна промяна с по-епичен привкус, опитайте и Age of Troy от EGT. Базирана на много сходен геймплей като Queen of Rio, там би трябвало да можете бързо да се насладите на по-щедри печалби.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.