юни 23, 2024

Rich World

1 min read
Rich World на EGT

Открийте как живее другата половина в Rich World, онлайн видео слот от EGT, където ще се озовете сред някои от най-богатите и бляскави среди.

Докато играете на барабаните и се надявате да спечелите мигновени парични награди, ви привличат лъскави жилищни комплекси, скъпоценни бижута и стил на живот.

Но дали ще обичате живота на високо ниво? Предлагаме ви ревю на Rich World от EGT с подробна информация за всичко, което трябва да знаете, за да играете.

Завъртете барабаните

Rich World се играе на пет барабана в стандартната конфигурация 5 x 3 с максимум 25 печеливши линии. Те могат да се регулират, но за разлика от други слотове, тук има определени стъпки, които ви позволяват да избирате между 1, 5, 10, 20 или пълните 25 печеливши линии.

Залогът на линия работи по подобен начин като при печелившите линии, като играчът може да избира между определени варианти. Най-ниският възможен залог на активна печеливша линия е 1 кредит и може да бъде увеличен до 25, 50, 125, 250 или 500.

Теоретичният коефициент на печалба (RTP) за тази игра не е регистриран, но това е игра със средна волатилност, която се оценява на 2/5 за вариативност.

Напълнете се с безплатни подаръци

Rich World е игра, в която има много безплатни награди, така че ако завъртите правилните символи, може да спечелите някоя от предлаганите екстри.

Уайлд символът може да ви помогне да спечелите награди по-лесно, но внимавайте за него по време на безплатните завъртания, тъй като вместо това се превръща в подреден уайлд символ.

Безплатните завъртания можете да спечелите, ако уцелите три или повече символа Scatter. Те се играят на алтернативен комплект барабани, като можете да спечелите до 25 безплатни завъртания. По време на безплатните завъртания можете да задействате тази награда отново, така че ако имате гореща серия, може да се окажете с удължена игра.

А ако все още търсите голям удар, функцията Gamble може да разпали апетита ви. Подходяща само за тези, които нямат нищо против да рискуват, тя може да удвои наградата ви – но може и да си тръгнете без нищо.

Играта Gamble е подобна на тази, която много опитни играчи са виждали и преди – целта е да познаете правилно цвета на картата, която предстои да бъде обърната. Можете да играете до пет пъти, преди да бъдете върнати към основната игра, но можете и да приберете печалбите си по всяко време.

Чувствате ли се късметлии?

Rich World включва специален бонус с джакпот, който се задейства на случаен принцип по време на игра за късметлиите.

Бонусът е игра със загадки, в която играчът просто трябва да избере карти от 12-те, които са изложени с лицето надолу. Играчът може да продължи да обръща картите, докато не се открият три съвпадащи цвята – и именно това е причината за печалбата.

Бонусът Jackpot Cards се състои от четири различни нива: (във възходящ ред) клубове, диаманти, сърца и пики. Спечелената сума е стойността на съответния джакпот в момента на обръщане на последната карта. Четирите прозореца за проследяване, които се виждат по време на играта, показват стойността на четирите съответни джакпот печалби.

Разходете се сред богатите

Ако досега не сте играли Rich World, може би ще искате да изпробвате играта, преди да рискувате собствените си пари.

Разработчикът EGT е предоставил тази игра в напълно достъпен демо режим, което означава, че можете първо да я изпробвате, преди да се регистрирате. Играта в демо режим включва залагания с виртуални пари; всички функционалности на играта са непокътнати, така че ще имате възможност да проверите дали тя е за вас и да експериментирате с различни стратегии.

Rich World на EGT е игра с много съдържание и структура, така че няма риск играчите да се отегчат лесно. Широкият обхват на залозите я прави подходяща както за начинаещи, така и за по-опитни играчи, а освен това прогресивният джакпот също е голямо предимство. Графиките са просто зашеметяващи, а фоновият дизайн ще ви накара да се почувствате сякаш сте почти във филм!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.