май 26, 2024

Rise of Ra слот игра

1 min read
Rise of Ra

Легендата, че всички древноегипетски богове са били погребани в гробници заедно със своите съкровища, е накарала много търсачи на съкровища да се впуснат в търсене на това несметно богатство – а сега и Вие можете да го направите благодарение на тематичната слот игра „Rise of Ra“ от създателите на EGT. Ще бъдете пренесени в гробниците на бога на слънцето Ра, където ще търсите сандъци със съкровища и древни артефакти, които ще достигнат висока цена на пазарите за антики.

Можете дори да се впуснете в търсене на съкровище чрез любимия си iPad или таблет и с всякакви бюджети благодарение на разнообразния избор от комбинации от кредити и залози.

Погребано съкровище

Единственото нещо, което не е наред с това съкровище, е, че то е заровено – и то не по пиратски. Това съкровище е заровено дълбоко в гробниците на бога на слънцето Ра и ще трябва да се справите с мумифицирани кучета, саркофази и месоядни бръмбари скарабеи, които могат да разкъсат плътта на човек за няколко секунди – но намирането на съкровището си заслужава.

Гробници и съкровища

Дълбоко в гробниците на бога на слънцето Ра се крие съкровище, за което не сте и мечтали, а вие ще можете да поискате своя дял от възнаграждението на откривателя под формата на парични награди и бонуси. Ще спечелите до 2000 монети за намиране на сандъци със съкровища, вази и анкери, докато за намиране на мумифицирани кучета са до 2500 монети, а за саркофази и всевиждащото око на Ра – до 5000 монети. Разгадайте значението на многобройните йероглифи и може да си спечелите до 8000 монети, докато намирането на останките на любовницата на Ра или на самия Ра може да ви донесе до 15 000 монети. Ако намерите и се преборите с многото бръмбари скарабеи, можете да спечелите до 200 000 монети.

Не се страхувайте, ако бръмбарите скарабей изпаднат в дива ярост, тъй като те ще си проправят път през други символи, за да създадат още повече печеливши печеливши линии за вас – и ще удвоят всяка награда по този начин. Символите Scatter също могат да предоставят големи незабавни награди до 150 000 монети, но също така могат да предоставят 15 безплатни завъртания, когато се появят 3 символа едновременно. По време на безплатните завъртания всички награди се утрояват, като можете да задействате бонуса отново. Имате възможност да играете за 4 джакпота, когато бонусът Jackpot Card Bonus се присъжда на случаен принцип и трябва да изберете карти, за да се опитате да си проправите път през 4 нива. Ако спечелите някоя от наградите под 10 500 монети, ще имате и възможността да опитате да удвоите печалбата си при обръщането на карта, като изберете дали тя да бъде червена или черна.

Залози за бръмбари скарабеи

Възможно е бръмбарите скарабеи да могат да свалят плътта от костите на човек за секунди, но за да сте сигурни, че няма да свалите банковия си баланс за секунди, имате много възможности за залог. Просто комбинирайте кредити от 0,01 до 1 и кредитни залози от 30 до 300, за да откриете перфектния залог за завъртане.

Благодарение на страхотната тема за търсене на съкровище, големите тематични награди и някои наистина приятни бонуси е лесно да се разбере защо популярността на този слот расте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.