юни 23, 2024

Route of Mexico

1 min read
Route Of Mexico Slot Machine

Пътят към джакпота може да отведе играчите на много различни места. Този път ще прекосим границата и ще изследваме безпощадната мексиканска пустиня в Route Of Mexico, видеослот игра от EGT, която следва дословно модела на игра на разработчиците. Няколко завъртания на барабаните ще ви бъдат достатъчни, за да го разпознаете.

Route Of Mexico е слот игра с висока волатилност и 4 прогресивни джакпота на карта. Тук можете да очаквате уникална графична атмосфера и много екшън, да не говорим и за някои безплатни завъртания. Научете повече за всичко това, както и за много други неща, в нашето ревю на играта, преди да поставите първия си залог на барабаните.

Красива и реалистична среда

Високият реализъм е обща характеристика на много слот игри на EGT. Route Of Mexico е ясен пример за това: целият фон на играта е проектиран така, че да прилича на мексиканската пустиня, с кактуси, планини и купчини сух пясък навсякъде. Резултатът изглежда почти като снимка на реалната ситуация.

Самото име на играта до голяма степен издава как ще изглежда Route Of Mexico. Въпреки това ние наистина оценихме нивото на детайлите по барабаните и около тях. Различните анимации в играта също са също толкова плавни, което прави цялото изживяване много приятно за играчите. Накратко, Route Of Mexico ще привлече много играчи само на базата на външния си вид.

Класически правила за бърз старт

Обхватът на залозите в Route Of Mexico е от 20 до 400 кредита на ход, като можете лесно да го регулирате с преките пътища под барабаните. С 5 барабана и 20 печеливши линии Route Of Mexico има доста класическа конфигурация, плюс режим на автоматична игра, който ви позволява да поставяте един и същ залог отново и отново в една игра. След печалба можете да изберете опцията gamble, за да се опитате да удвоите наградата си веднага.

Търпението и няколко допълнителни кредита са двата основни елемента, за да успеете в Route Of Mexico. Играта е с доста висока дисперсия, което прави всяка награда малко по-трудна за спечелване, отколкото средно. В менюто ще откриете броненосци, символи на карти, красива млада жена и каубой, като най-високата награда е на стойност 1000 кредита дори при най-ниските настройки на залога, което съответства на скромна награда х50.

Бонуси в средата

Пътният знак е уайлд кард в Route Of Mexico. Можете да го намерите само на барабани 2, 3 и 4, където има силата да замества други символи по желание. Въпреки че тези символи не могат да задействат конкретна награда сами по себе си, стратегическата им позиция в центъра на барабаните ще ги направи особено полезни в Route Of Mexico.

По същия начин символите на ретро автомобили са разпръснати, отколкото могат да се появят само на централните барабани. 3 от тях дават 3 безплатни завъртания, по време на които уайлдовете ще се появят подредени върху цели барабани наведнъж. И както беше обещано, Route Of Mexico включва 4 класически джакпота на EGT, които вероятно ще бъдат отключени по всяко време на играта.

Подобни игри на пазара

Основната настройка и правилата на Route Of Mexico са доста подобни на тези на Cazino Zeppelin от Yggdrasil. И двете игри имат превъзходно графично качество. Обърнете внимание, че слотът Yggdrasil е по-щедър по отношение на безплатни завъртания, с до 20 безплатни игри, достъпни за всеки играч, който има достатъчно късмет да събере необходимите символи.

Може също да искате да се придържате към същото място, но да се върнете назад във времето. С Aztec Empire от Playson ще можете да изследвате богатата култура на ацтеките в красива среда, с разширяващи се диви земи, които да ви помогнат да спечелите много. Общата вариация на играта също е по-ниска, отколкото в Route Of Mexico, което може да я направи малко по-достъпна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.