юни 23, 2024

Shining Crown

1 min read
Shining Crown

Ако винаги сте в търсене на краля или кралицата на плодовите слотове тогава е време да разгледате Shining Crown, онлайн слот игра от EGT.

Освен някои значителни четирицифрени награди за завъртане на любимите Ви плодове, като лимони, портокали, сливи, череши, пъпеши и грозде, има и топ награда от 100 000 монети.

Можете също така да спечелите различни бонуси и функции, включително Shining Crown Wilds, Scatters, Dollar Signs, Scattered Stars, функция Jackpot Cards и функция DoubleYourMoney Gamble.

Късметът ще ви споходи и ако предпочитате да играете слотове на мобилни устройства, тъй като можете да се включите в забавлението, играейки безплатни слот игри за телефони с Android и джаджи с iOS. Това също е забавен слот, насочен към голямо разнообразие от слот играчи – тъй като има още по-широк избор от комбинации от залози и кредити, от които да избирате.

Изгаряне на барабаните

Ако се наслаждавате на горещ екшън, ще ви хареса как се отбелязва всяка печалба в тази решетка с 5 x 3 барабана и 10 печеливши линии – всички печеливши символи избухват в пламъци, за да ви покажат каква е била вашата печалба!

Горещи победи

Не е чудно, че печелившите символи избухват в пламъци, тъй като тази игра наистина предлага някои сериозно горещи печалби. Дори найизгодните плодове като портокали, лимони, череши и сливи носят печалби до 3000 монети, а камбаните ще ви донесат печалби до 4000 монети. Няма посочни плодови печалби от пъпешите и гроздето, тъй като те изплащат до 14 000 монети. Има обаче символ, който блести по-ярко от всички останали – това е щастливата червена 7-ка, която може да изплати максимална награда от 100 000 монети.

Бонусите също могат да предоставят големи награди с блестящите корони на барабани 2, 3 и 4, където те могат да се подреждат, да се превръщат в диви и да заместват всички други символи, освен Scatter символите. Двата Scatter символа на играта също предоставят големи незабавни награди, като Scatter $ изплаща до 20 000 монети, а Scatter Star – до 4 000 монети.

По всяко време можете да получите и бонус Jackpot Card, в който ще имате възможност да използвате силата си на възприятие, за да играете за 4 джакпота. Трябва да избирате между 12 игрални карти, за да си проправите път нагоре по 4 различни нива, и ако успеете, може да получите джакпот от сърце, диамант, тояга или пика. Всяка награда, която спечелите под 7000 монети, може да бъде заложена и във функцията за удвояване на парите – можете да удвоите парите си, като правилно предвидите дали дадена карта е червена или черна.

Блестящи залози

Този мобилен слот е насочен към играчите на слот от всички бюджети – и системата за залагане на играта е блестящ пример за това с комбинации от кредитни залози и кредити, които отговарят на всички вкусове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.