юни 23, 2024

Supreme Hot

1 min read
Supreme Hot

Горещият въпрос е колко горещи искате да бъдат вашите слотове с ретро символи? Ако обичате да са наистина горещи, тогава ще трябва да опитате „Supreme Hot“ – сериозно горещ ретро слот от EGT. Можете да спечелите награди за широк избор от любимите си ретро символи, които включват късметлийски 7, знаци за долар, бар, звезди и камбани, както и любимите на всички плодови символи като грозде, портокали, лимони и череши. Можете да спечелите и някои страхотни бонуси, като например двойни награди, бонус с джакпот карти и функция Gamble.

Това със сигурност е сериозно горещ слот, но не е твърде горещ, за да се справи, особено когато го играете на най-новата си и най-добра мобилна джаджа, докато с широка гама от комбинации от кредити и залози, от които да избирате, това също е слот, който се поддава на всички стилове слот игра, независимо дали сте играч с малки залози – или дори опитен хайролер!

Привличане на вниманието ви

Една от най-добрите характеристики на този ретро слот е наистина ретро решетката 3 x 3 барабана, която ви пренася на истинско пътуване по носталгичната алея, когато всички слот машини имаха само 3 барабана и 3 прозорчета на всеки барабан. В типичния за EGT стил тези барабани избухват в пламъци, за да отпразнуват всяка печалба от символ – което е само една от многото причини, поради които този слот е наистина горещ.

Ретро награди

Ретро наградите могат да бъдат ваши още от първото завъртане на барабаните, а видовете награди, които можете да очаквате, са до 200 монети за всички любими плодове, включително череши, лимони, портокали и грозде. След това наградите значително се увеличават: до 1600 монети за камбанки и звезди, до 2000 монети за барове, до 4000 монети за знаци на долари и до най-високата награда от 6000 монети за късметлийски 7 – въпреки че при всяко завъртане могат да бъдат присъдени няколко награди, тъй като има 27 възможни начина за печалба при всяко завъртане. Това важи с особена сила, когато на барабаните се паднат 9 съвпадащи символа по всяко време, тъй като не само ще спечелите по 27 начина, но и ще удвоите общата си печалба.

По всяко време може да получите и бонус Jackpot Cards. Пред Вас ще бъде представена бонусна дъска с 12 обърнати надолу карти и Вие трябва да се опитате да си проправите път нагоре по 4-те нива, за да спечелите един от четирите джакпота, които са подчертани под 4-те цвята карти за игра. Всяка спечелена награда, която е под 3500 монети, може да бъде заложена във функцията Gamble. Просто изберете правилно дали дадена карта за игра ще бъде червена или черна, за да удвоите парите си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.