юни 23, 2024

Zodiac Wheel

1 min read
Zodiac Wheel

Ако сте убедени, че вашето бъдеще е предопределено от звездите, сега имате възможността да го докажете с „Zodiac Wheel“ – онлайн слот игра с астрологична тематика от EGT. Въпреки това, трябва да решите дали вярвате, че тайните на звездите могат да бъдат разкрити само от умел астроном или от циганска гадателка. Добрата новина е, че и двете възможности могат да ви доведат до големи печалби, бонуси и функции като Wild Зодиакални Колела, Разпръснати Звездни Карти, Джакпот Карти и Функция за Риск Двойно или Нищо.

Можете дори да опитате да предскажете своето бъдеще използвайки любимото си мобилно устройство, като с начална ставка от едва 0.05 монети на завъртане, това е слот, който всички типове играчи могат да се насладят.

Наблюдение на Звездите

Наблюдение на Звездите Попаднете на тази решетка от 5 х 3 барабана и веднага ще се окажете под звездното небе, осветено от хиляди звезди – и всичко, което трябва да направите, е да разберете кои звезди светят за вас. Може би бихте предпочели астрономът да използва своя телескоп и различни други инструменти, за да предскаже вашето бъдеще, или пък да позволите на циганската гадателка да използва своята кристална топка.

Печалби от Зодиакалното Колело

От момента, в който забележите първата звезда на небето, можете да започнете да печелите всички награди и бонуси. Има до 2,000 монети за различни букви, които маркират различните съзвездия, докато за откриването на телескопи, които да ви помогнат да изчертаете курса си из вселената, може да спечелите до 5,000 монети. Намерете циганската гадателка и нейната кристална топка и може да спечелите до 10,000 монети, докато ще броите своите щастливи звезди, ако астрономът ви даде своята най-висока награда от 60,000 монети.

Wild Зодиакалното Колело също може да ви спечели множество награди, като замества всички други символи от базовата игра, когато се появи на барабаните 2, 3 и 4. Също така има Разпръснати Звездни Карти, които могат да ви спечелят допълнителни 2,000 монети, когато се появят навсякъде на барабаните 1, 3 и 5, докато Разпръснатите Звездни Книги могат да ви спечелят до 10,000 монети. Нашата Циганска Гадателка също е подготвила специален бонус Джакпот Карти за вас – но не се притеснявайте, това са игрални карти, а не Таро карти. Тук няма карта на смъртта, и можете да разкриете множество награди и потенциален джакпот, като обърнете карти, докато не намерите 3 от една и съща боя. Ако звездите предполагат, че късметът е на ваша страна, може също така да поискате да заложите всяка награда под 3,500 монети на Функцията за Риск Двойно или Нищо, като предскажете дали игрална карта ще бъде червена или черна.

Залози на Звездите

Както може да се очаква от игра за истински пари на мобилни слотове, която е свързана със звездите – залозите също играят водеща роля. Има множество комбинации от кредити и залози на кредити за избор, с кредити вариращи от 0.01 монети до 1.0 монети и залози на кредити от 5 до 100. Просто изберете комбинацията, която прави вашето перфектно завъртане.

Написано е в Звездите

С големи награди и множество бонус игри и функции за наслаждение – погледнете нагоре и ще знаете, че вашето бъдеще е написано в звездите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.