юли 17, 2024

Готови ли сте да играете 5 Dazzling Hot наистина?

1 min read
5 Dazzling Hot Slot

Ако обичате слотовете с ретро символи да са с малко излишни елементи, много тръпка и шестцифрени награди с максимална печалба, то тогава се пригответе да бъдете заслепени от „5 Dazzling Hot“ – едно от оригиналните предложения за слот игри на EGT. Подобно на „40 Burning Hot“ и „40 Super Hot„, тя запазва популярността си, като предлага много прилични награди за намиране на любимите плодови символи като пъпеши, грозде, сливи, череши, портокали и лимони, като същевременно увеличава температурата със спечелване на до 100 000 монети за късметлийски 7.

5 Dazzling Hot също така предлага на слот играчите от всички нива и банкови салда възможност да играят тази игра, като комбинират широка гама от кредитни залози и кредитни стойности, за да задоволят индивидуалните си вкусове, докато вие можете да я играете почти винаги и навсякъде, където пожелаете, ако се присъедините към забавлението, използвайки най-новия си таблет или iPad.

Razzle Dazzle

Въпреки че тази решетка с 5 x 3 барабана е доста елементарна и е насочена предимно към слот играчи, които предпочитат тръпката от големите награди пред ярките екстри, гледането на печелившите символи, които избухват в празнични пламъци, със сигурност допринася за топлината на момента – но тази игра определено е повече за наградите.

Dazzling Dosh

Всички символи могат да избухнат в пламъци по всяко време, тъй като всички награди и бонуси се присъждат на случаен принцип и могат да бъдат спечелени още от първото завъртане на барабаните. Наградите започват с типичните за пазара плодове – череши, лимони, портокали и сливи – въпреки че дори те носят зашеметяващите 4000 монети. Това не е толкова ослепително, колкото разпръснатите звезди, които могат да донесат до 5000 монети от всяка точка на барабаните, независимо дали са на призната печеливша линия или не. Можете да удвоите тази печалба, ако навиете пъпеши или грозде, тъй като те изплащат до 10 000 монети, докато можете да се окажете в Седемте рая, когато видите символите Lucky 7, тъй като те могат да ви донесат до невероятните 100 000 монети, когато уцелите 5 от тях на някоя от 5-те печеливши линии. Освен това можете да спечелите множество награди при всяко завъртане.

Колкото и награди да спечелите, можете да заложите общата си награда на функцията за залагане с двойни пари. Ще ви бъде представена карта за игра с лицето надолу и всичко, което трябва да направите, е да познаете дали е червена или черна, за да удвоите наградата си. Можете също така да опитате да я удвоите 5 пъти – което означава, че можете да превърнете награда от 10 000 в 20 000 монети, след това в 40 000 монети, след това в 80 000 монети, след това в 160 000 монети – и накрая в 320 000 монети!

Високи залози 5

С набор от 5 печеливши линии, които можете да играете при всяко завъртане на барабаните, можете да комбинирате различни кредитни залози и кредитни стойности, за да създадете перфектната комбинация. Кредитните залози варират от 0,01 до 0,1 монети, а на всяка линия можете да заложите от 5 до 100 кредита.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.