май 26, 2024

Duck of Luck returns – слот игра

1 min read
Duck of Luck returns

От базираното в Източна Европа развойно студио Casino Technology идва продължението на добре приетата видеослот игра Duck of Luck. Използвайки това, което направи първата игра толкова страхотна, и надграждайки го, богатият, ярък дизайн на интерфейса, ясният звук и изчистените изображения веднага ви привличат. Несъмнено студиото е похарчило голяма част от бюджета си само за дизайна, тъй като той изглежда много по-красиво от повечето други видеослот игри, да не говорим за сравненията със собствените му предишни произведения.

Duck of Luck Returns без съмнение е игра, която има както външния вид, така и стила, тя е стъпка напред от оригиналната игра Duck of Luck, но има ли съдържание, което да я подкрепи?

Вкусът на Ориента

Макар че източноазиатската тема може да не е напълно очевидна само от името, тази игра безсрамно черпи предимно от китайски влияния в използването на образи, звуци, номенклатура и визуални елементи. Картинките не са от конкретен момент от китайската история, но не липсват блестящи златни монети, цветни букви и звукови ефекти, които подсилват илюзията, че сте се телепортирали в императорски двор в Китай от епохата Мин.

Сигурни сме, че сме се изказали достатъчно за външния вид на играта, тъй като тя вероятно е една от най-добре изглеждащите слот игри в момента. Звукът и анимациите са също толкова равностойни на високата летва, поставена от представянето, а самите графики са ясни, чисти и лесни за гледане.

Вода от гърба на патица

Играта предлага до 40 печеливши линии, както и монети с размер от 0,01 до 0,1 валутни единици. Отляво има опции за влизане в подменюто на играта, както и бутони и прозорци за преглед на размера на залога, номинала на монетата и печелившите линии, които се играят в момента. Десният бутон Ви позволява да завъртите, а в долните два ъгъла са разположени бутони, които Ви позволяват да променяте силата на звука и озвучаването на играта. Ако желаете по-завладяващо изживяване, можете да превключите и бутона за цял екран. Налична е и опция за автоматично завъртане, ако не ви се иска да натискате бутона за завъртане отново и отново.

Възможността за голяма печалба е винаги налице, а с джакпот от 100 монети и до 40 печеливши линии можете да спечелите цял брой печалби доста лесно. Съществуват скатер и уайлд символи и имате възможност да спечелите до 10 безплатни завъртания. Ако по време на тези безплатни завъртания уцелите уайлд символи, получавате яйца. В зависимост от това колко яйца ще придобиете, можете да увеличите печалбата си в края на кръга с безплатни завъртания с цели 200 пъти!

Duck of Luck не ви разочарова, тъй като играта е толкова добра, колкото и изглежда. Въпреки липсата на бонус игри/рундове или прогресивен джакпот, играта разполага с множество други функции, които ще ви държат нащрек. Наличието на разпръснати и уайлд символи, съчетано с големия джакпот и броя на наличните печеливши линии, предоставя безкраен брой начини да забогатеете. Освен това с максимален размер на монетата от само 0,1 валутни единици можете да спечелите много, без да изпразвате портфейла си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.