юли 17, 2024

Съвети за онлайн рулетка

1 min read
онлайн рулетка

За разлика от някои игри, в които има включен елемент на умение, рулетката е игра на късмет. Въпреки това, има няколко начина да увеличите максимално шансовете си за по-добри печалби, когато играете на рулетка. Тук споделяме нашите най-добри съвети за рулетка, за да ви помогнем да играете интелигентно и да избегнете обичайните клопки.

Съвета за печалба на онлайн рулетка

 • За най-добри коефициенти играйте европейска или френска рулетка – Единствената нула подобрява шансовете ви за избор на печелившо число и намалява предимството на къщата.
 • Отидете на външни над вътрешни залози – Има много по-голям шанс за печалба, тъй като тези залози покриват значително повече числа, въпреки че изплащането е по-малко.
 • Експериментирайте с комбинирани залози за по-големи печалби – Ако имате парите за това, може да е вярно, че с по-голям риск идва и по-голяма награда.
 • Играйте първо безплатна рулетка, за да разберете играта – Играта на рулетка безплатно е особено полезна, ако искате да изпробвате нови видове залагания или стратегии и да се запознаете с коефициентите.
 • Разгледайте таблицата и се запознайте с правилата – Не се спъвайте от грешки, които лесно можете да избегнете.
 • Правете по-малки залози, за да можете да играете по-дълго – Доброто управление на банката е от ключово значение за всеки успешен играч.
 • Правете редовни почивки, за да останете концентрирани – Играта на игри последователно твърде дълго може да доведе до неправилно вземане на решения.
 • Играйте само в реномирани и надеждни онлайн казина – Пазете се и не рискувайте парите и данните си на опасни сайтове.
 • Задайте лимит за залагане и никога не залагайте това, което не можете да си позволите – Залаганията трябва да са забавни, не позволявайте да се превърнат в нещо различно от това.

Съвети за онлайн рулетка за начинаещи

Ако сте нов в онлайн рулетката, има няколко неща, които трябва да имате предвид, преди да направите първия си залог. Вижте нашите най-добри съвети за онлайн рулетка за начинаещи:

Разберете разликите във вариантите на рулетка

Има три основни варианта на играта: американска рулетка, европейска рулетка и френска рулетка. Ще откриете, че всеки вариант има малко по-различно оформление на масата, както и различни ръбове на къщата, за които трябва да знаете. Обикновено вариантът с най-простите правила и който дава на играчите най-добрите шансове да победят къщата е европейската рулетка, която има предимство на къщата от само 2,63%, така че бихме посъветвали да започнете с нея.

Започнете с външни залози

Външните залози предлагат най-добрите шансове за печалба на рулетка. Тези видове залози се поставят на групи, а не само на числа. Примери са залози на четно или нечетно, червено или черно, 1-18 или 19-46, дузина залози или колонни залози. Въпреки че изплащанията са по-ниски, шансовете за печалба са много по-високи. Така че, ако не искате да поемате твърде голям риск, ви препоръчваме да се придържате към външни залози.

Ако се чувствате уверени, опитайте комбинирани залози

Комбинираният залог включва залагане на две, три, четири, пет или шест отделни числа. Комбинираните залози се поставят на линиите между числата на масата за рулетка, например в ъгъл, който докосва четири различни числа. Въпреки че комбинираните залози струват повече от залозите с едно число, в дългосрочен план те могат да помогнат за постигане на по-големи печалби. Можете да научите повече за различните опции за залагане на нашата страница за типове залози на рулетка.

Познайте коефициентите на залози на рулетка

Важно е да разберете коефициентите на рулетка, преди да започнете да играете. Всеки залог идва със собствена потенциална печалба и шансове за печалба. Обикновено външните залози ще плащат 1:1, докато вътрешните залози ще плащат всичко от 6:1 до 35:1. Познаването на коефициентите, преди да поставите пари на залог, е от ключово значение за успешното управление на вашите средства и за това всеки залог да се брои.

Как да се справите със загубите на рулетка и да избегнете често срещаните грешки

Не забравяйте, че рулетката се основава на късмет, а не на умения или талант. Ключът към удоволствието от играта на рулетка е да приемете това, което не можете да промените. Ако не сте сигурни какво да предприемете, ако попаднете в серия от загуби, ето няколко съвета как да се справите с нея:

 1. Ако късметът не е на ваша страна, дръжте комбинираните залози малки и не правете прекалено много залози с по-ниски коефициенти наведнъж.
 2. Разгледайте системите за залагане на рулетка, за да изпробвате нови начини за управление на вашата банка.
 3. Ако се притеснявате да харчите твърде много, задайте си лимит. Много онлайн казина ще ви дадат възможност да поставите таван на акаунта си.
 4. Никога не се залагайте повече, отколкото можете да си позволите. По този начин загубите няма да имат твърде много отрицателно въздействие или да ви доведат до опасна ситуация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.