юли 17, 2024

20 Hot Blast

1 min read
20 Hot Blast

Слот машината 20 Hot Blast е създадена от EGT, един от най-любимите ни доставчици на софтуер. Тази игра се играе на решетка 3х5 и 20 печеливши линии, които се изплащат отляво надясно. Подобно на други заглавия на EGT, тя също разполага с мистериозен джакпот на 4 нива.

Някои от другите специални функции, които можете да очаквате, включват хазартен кръг, който ви позволява да залагате наградите си, разширяващ се уайлд във формата на бомба и каскадни барабани, които заместват символите при печеливши завъртания. Добавете към това и страхотни графики и ще получите истински победител!

Можете ли да се справите с жегата?

Онлайн слотът 20 Hot Blast има забавна ретро тема, която би трябвало да се хареса на носталгично настроените геймъри, на които им липсват старите слотове от аркадите през 80-те години.

Свирепостта сякаш се усеща в цялата игра. Тя е разположена на фона на горяща пещ, а аудио-визуалните ефекти са с естетически характер. Символите с висока стойност включват стилизирано число 7, златна камбанка и купчина от 3 бара, а символите със средна стойност са купчина от 2 бара и 1 бар. Символите с най-ниска печалба са такива, каквито се очакват от машина за плодове: сливи, портокали, лимони и череши.

Въпреки ретро усещането EGT се е погрижила играта да бъде напълно оптимизирана, така че да се играе също толкова добре на мобилни устройства, колкото и на компютър.

Завъртете барабаните

Можете да играете 20 Hot Blast безплатно точно тук, но ако искате да играете за парични печалби, ви предлагаме да се завъртите в някое от нашите сигурни онлайн казина. Има няколко опции за залагане, от които можете да избирате, като се започне от минимум 20 монети и се стигне до 400 монети на завъртане.

Тази игра е със средна волатилност, което означава, че печалбите са доста редовни и възнаграждаващи. Същевременно RTP е 95,87%, а максималната печалба, която можете да грабнете, е 5000x първоначалния ви залог. Искате ли да научите повече за печалбите в този слот? Тогава разгледайте таблицата с печалбите по-долу:

Символ Два на печеливша линия Три на печеливша линия Четири на печеливша линия Пет на печеливша линия
Scatter 50x 500x 5000x
7-ца 2.5x 12.5x 75x 1500x
Bell/3 Bars 10x 37.5x 125x
2 Bars/1 Bar 5x 25x 75x
Слива/Портокал 2.5x 12.5x 3.75x
Лимон/Череша 2.5x 7.5x 25x

Задействайте експлозивни бонуси

Слот машината 20 Hot Blast е истински победител, когато става въпрос за специални функции. Например, имаме функцията „gamble“, която по същество представлява игра „всичко или нищо“. Всеки път, когато спечелите, можете да заложите печалбата си с шанс 50/50 да удвоите наградите или да загубите всичко.

Каскадните барабани също могат да помогнат за увеличаване на печалбата при всяко завъртане. Всеки път, когато уцелите печеливша линия, символите от печелившата комбинация ще изчезнат – и ще бъдат заменени с нови. Когато това се случи, се прилага прогресивен множител.

В онлайн слота 20 Hot Blast има и уайлд символ „бомба“, който може да се разшири по целия си барабан и да се замени с всеки друг символ, с изключение на скатера.

И накрая, имаме мистериозен джакпот на 4 нива. След всяко произволно завъртане можете да задействате мистериозния бонус, който ви позволява да избирате от селекция от карти, обърнати надолу. Ако изберете 3 карти от съвпадащо тесте, можете да спечелите съответния джакпот!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.