юни 23, 2024

40 Ultra Respin

1 min read
40 Ultra Respin

В нашия преглед на 40 Ultra Respin онлайн слот разглеждаме петбарабанна слот машина с четири символа на всеки барабан и възможност за игра на до 40 печеливши линии. Специалните функции, както вероятно се досещате от името, включват респини на барабаните, но те се изпълняват по уникален начин, който ще обясним по-подробно.

Видеослотът 40 Ultra Respin разполага и с полезен уайлд символ, символ за разпръскване, възможност за залагане на печалби и прогресивната функция Jackpot Cards на четири нива, която се предлага в цялата гама на EGT. Така че пренебрегнете съвсем обикновените символи на плодове, BAR и камбанки, които придават на тази слот машина ретро вид, и се насладете на поредицата от функции, високия потенциал за печалби и вълнуващия геймплей, с които EGT са я изпълнили.

EGT е разработчик на игри с отлична репутация за пускане на зашеметяващи видео слотове, изпълнени с красиво проектирани символи. Слотът 40 Ultra Respin обаче използва по-основен подход към дизайна, но все пак успява да изстиска някои хубави функции от пълните с плодове барабани.

EGT е съкращение от Euro Games Technology и е основана в България през 2002 г. Те не са първото име, което ви идва на ум, когато си помислите за разработчици на онлайн казино игри, но с около 850 служители и слотове, които могат да се играят по целия свят, те се превръщат във важна сила в бизнеса.

40 реда функции, изпълнени с плодове

Всички 40 печеливши линии са активни и докато можете да изпробвате безплатните 40 Ultra Respin видео слотове на тази страница, ще се нуждаете от поне 0,40 на завъртане, за да играете за истински пари. Всички печалби са за комбинации от съвпадащи символи отляво надясно на която и да е линия, въпреки че уайлд и скатер символите работят по различни начини, за да ви донесат допълнителни печалби.

Черешите и лимоните са на дъното на класацията с печалби от 50x залога на линията, когато някоя от тях запълни печеливша линия, докато портокалите и сливите носят до 100x печалба. Двойните и тройните символи BAR са с висок лимит от 200x, а златната камбанка е на стойност до 500x от залога на линия. Поставете червената седморка на печеливша линия, за да получите печалба, равна на 1000x залога за линия.

Ще се впуснете в безплатни игри

Wild символът помага и за задействане на функцията за респинация на барабаните. Ако целият първи барабан от лявата страна е запълнен с един и същи вид символ, с изключение на Scatter, и уайлд символът се намира където и да е на втори, трети или четвърти барабан, функцията започва. Всички уайлд символи и всички примери на символа, който запълва първи барабан, се задържат на място, докато останалите барабани се завъртят още веднъж безплатно. Ако се появят още от задействащите символи, се присъжда още едно респиниране и така нататък, докато не се появят повече задействащи символи или целият екран не се запълни с този символ и уайлд символите.

Познайте цвета на картата за по-големи печалби

Печалби от 35 пъти общия залог или по-малко могат да бъдат залагани в незадължителна функция, която е обща за всички слот игри на EGT. Това е обикновен кръг за отгатване на цвета на картата, в който наградата се удвоява, ако правилно предвидите цвета на карта за игра с лицето надолу, и можете да вземете наградата или да заложите отново, ако сте се справили. Грешно предположение във всеки един момент губи играта и на практика нашите рецензенти смятат, че опитът за трето поредно правилно предположение е опит за късмет, така че бъдете внимателни.

Още карти, от които да избирате

Това не е единствената функция с карти за игра в 40 Ultra Respins. В игрите на EGT има и случайно задействан прогресивен кръг Jackpot Cards. Ще видите 12 карти за игра с лицето надолу и просто ще кликнете върху тях, за да разкриете цветовете им. Първите три еднакви, които откриете, ще ви донесат съответния джакпот, като за Клубове се изплаща най-ниската награда, а за Пики – най-високата.

Изберете своите залози, за да започнете да събирате награди

Нивата на залозите се определят много лесно, като имате само пет опции, вариращи от 0,40 на завъртане до висок лимит от 8,00. Бутонът за автоматична игра може да се използва за самостоятелно завъртане на барабаните, а единственият избор, който остава на играчите, е дали да завъртят барабаните на настолен компютър, iPhone, iPad, Android или Windows устройство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.