май 26, 2024
1 min read
Amazing Amazonia

Ако някога сте мечтали да ви платят за това, че изследвате невероятно красивите дъждовни гори на Амазонка – тогава определено е време да играете „Amazing Amazonia“ – супер онлайн слот игра от EGT. Не само че ще видите отблясъци от този красив оазис, но и ще получите богато възнаграждение за това, че сте забелязали безброй зашеметяващи диви животни, включително жаби, гущери, папагали, колибрита, видри, маймуни и леопарди. Ще имате възможност да се докоснете и до дивата река Амазонка, а синята пеперуда „Scattered Blue“ ще ви донесе късмет, когато прелети по пътя ви.

Ако не обичате да пътувате, но все пак бихте искали да играете – не се притеснявайте, защото можете да се насладите на този мобилен слот за истински пари на любимите си мобилни устройства. Има и голямо разнообразие от кредитни залози за игра, което означава, че би трябвало да успеете да намерите перфектния залог за завъртане, който да отговаря на предпочитания от вас стил на игра.

Тези барабани са пълни с красива дива природа и вие можете само да се възхищавате на ярките цветове на червените и сините папагали, розовите и лилавите колибрита и петнистите леопарди. Можете дори да наблюдавате как леопардите реват, докато празнуват всяка печалба, в която участват. Внимавайте и за символа Wild River, който ще ви изпрати над водопад, за да отпразнувате всяка печалба.

Удивителни награди

Можете да забележите всеки от дивите животни по всяко време, но наградите са различни. Най-ниската награда е за забелязване на гущери или жаби, но дори и тя е до 2500 монети. За колибрита или папагали наградата е двойно по-висока – до 5000 монети, а забелязването на видрите, които се гмуркат в Амазонка, е на стойност до 8000 монети. Най-високите награди за забелязване на животни са за маймуни или леопарди, които носят до 15 000 монети.

След всяко завъртане може да получите и бонус Jackpot Pick-Me. Ще ви бъдат представени 12 карти, под които има случайни награди, и можете просто да продължите да избирате, докато не уцелите три карти от една и съща боя. Всяка награда под 7000 монети може да бъде заложена и във функцията Gamble, където можете да удвоите тези награди, като правилно предвидите дали дадена карта ще бъде червена или черна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.