юни 23, 2024

Circus Brilliant

1 min read
Circus Brilliant

Circus Brilliant слот машина

Ако някога сте искали да се забавлявате в цирка и да спечелите големи награди и бонуси, всичко това под един покрив – тогава ще харесате „Circus Brilliant“ – забавната онлайн слот игра от EGT. Ще се насладите на изпълнения на тюлени, мечки и слонове и ще можете да спечелите награди, докато ги наблюдавате. Има също така забавни клоуни и сексапилна рингова манекенка, която с удоволствие ще раздвижи всичко, включително бонуса Wild Big Top, функцията Jackpot Card, функцията Gamble и невероятния бонус с 5 безплатни завъртания, задействан по рода си.

Този слот е съвместим и с мобилни устройства, така че можете да се насладите на всичко, което предлага тази страхотна игра, дори чрез любимата си мобилна джаджа, докато играчите на слот от всякакъв опит и бюджет могат да се насладят на широка гама от залози за завъртане, предназначени за всеки вкус.

За играта

Играта има страхотен саундтрак, който ви пренася директно в атмосферата на големия театър, и скоро ще се насладите на забавни анимации, като например превръщането на дивите животни в люлеещи се артисти на трапец, слонове, които балансират върху бъчви, мечки, които карат велосипеди, и тюлени, които балансират с топки на края на носовете си. Дори ще получите намигване от сексапилната любовница на ринга, когато тя е част от печеливша линия.

Всички големи награди и бонуси в играта могат да бъдат спечелени под големия покрив и всички те могат да бъдат предоставени още с първото завъртане. Наградите започват, когато откриете символите с букви, които ще ви насочат към мястото ви, и са на стойност до 2000 монети.

Любителите на животинските изпълнения ще бъдат в стихията си, тъй като гледането на мечки, тюлени или слонове може да ви донесе печалба до 10 000 монети, докато клоуните ще ви накарат да се смеете чак до банката с до 15 000 монети, които са същите като тези на сексапилната любовница на пръстена.

Уайлд символите Big-Tops имат две възможности и могат да ви донесат незабавни печалби до впечатляващите 200 000 монети, като освен това заместват всички останали символи, за да създадат още повече награди.

Ако уцелите някоя от 5те награди, ще задействате и бонуса за безплатни игри. 5 клоуна или рингова мистерия предизвикват 50 безплатни завъртания, 5 мечки, тюлени или слонове – 15 безплатни завъртания, а 5 букви – 5 безплатни завъртания, по време на които всички награди се удвояват.

Има и бонус с джакпот Pick-me Playing-Card, който може да бъде спечелен след всяко завъртане. Ще получите 12 карти за игра, зад които са скрити печалби, и можете да избирате колкото искате карти, докато не получите 3 карти от един и същи цвят, което спира бонуса.

Всички награди под 14 000 монети могат да бъдат заложени и във функцията Double-Up Gamble, в която просто трябва да изберете правилно дали дадена карта ще бъде червена или черна, за да удвоите парите си.

Смехотворни линии

Наистина ще се смеете чак до банката, тъй като всички играчи могат да играят на 20 печеливши линии и можете да изберете да ги заложите с различни кредитни залози и стойности на монетите, които да комбинирате според индивидуалния си стил на игра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.