юли 17, 2024

Majestic Forest

1 min read
Majestic Forest

Ако идеята да наблюдавате някои от най-прекрасните диви животни в света в естествената им среда е привлекателна – тогава със сигурност ще искате да отидете в „Majestic Forest“ – завладяваща онлайн слот игра от EGT (Euro Games Technology). Във „Величествената гора“ ще можете да наблюдавате всички видове прекрасни същества, включително елени, лисици, вълци и мечки – и ще можете да спечелите четирицифрени награди за това. Можете дори да спечелите бонуси и бонусни игри като Wild Trees, Scattered Trees, Jackpot Cards и функцията Double-Or-Nothing Gamble.

Освен това можете да изживеете всички тези вълнуващи гледки към гората и нейните животни, като използвате най-новите си мобилни джаджи, докато това е незабравимо изживяване, което не трябва да струва много със залози за завъртане, подходящи за всички видове играчи на слот.

Горски лудории

Всяка победа в тази гора е посрещната от животински празник – мечките гризли ръмжат, а вълците вият, и това са само две от тях. Освен това се откриват и прекрасни панорамни гледки, а красив фон представляват тучните зелени дървета и заснежените планини.

Може да си мислите, че просто сте щастливи да гледате прекрасната дива природа, но не забравяйте, че по този начин може да изградите и собственото си горско богатство. Забелязването на лисици и елени може да струва до 15 000 монети, на вълци до 40 000 монети, а на мечки до впечатляващите 100 000 монети. За магическите дървета на величествената гора също има до 50 000 монети.

Вълшебните дървета могат също така да заместват всички останали горски символи и по този начин да създават множество печалби. Забележете 3 или повече магически дървета едновременно и с искра магия те ще ви дадат 12 безплатни завъртания. По време на бонуса Free Spins едно животно на завъртане също ще стане магически диво и ще се разшири по всички барабани, на които се намира, за да се опита да създаде още повече печалби. Бонусът Jackpot Cards също може да бъде присъден на случаен принцип след всяко завъртане и когато това се случи, ще се изправите пред 12 обърнати надолу карти за игра, които ви предлагат шанса да спечелите един от четирите джакпота. Продължавайте да избирате картите, докато не намерите 3 карти от една и съща боя тогава ще се разкрие общата Ви награда. Когато спечелите сума под 7000 монети, ще Ви бъде предложен и избор да я заложите на функцията „Двойно или нищо“. Ще бъдете помолени да предвидите дали една от картите с лицето надолу е червена или черна – изберете правилно, за да удвоите парите си.

Дървета със забити колове

Набитите на колове дървета често са признак за нещо малко и слабо но случаят със сигурност не е такъв с опциите за набиване на колове за Majestic Forest. Всички играчи могат да играят на всички 10 печеливши линии при всяко завъртане, но вие можете да изберете собствена комбинация от залози и кредити, за да откриете перфектния залог при завъртане. Стойностите на монетите варират от 0,01 до 1,0 монети, а кредитните залози – от 20 до 200.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.