юни 23, 2024

Fortune Spells

1 min read
Fortune Spells

На тайно място, до което ще бъдете отведени само когато играете онлайн слот играта „Fortune Spells“ от EGT, ще откриете гора, пълна с магически герои, които могат да правят заклинания, с които да спечелите цяло състояние в монети. Тук има еднорози, секси феи, нахални гноми и мъдри магьосници. Има и няколко бонус игри, които можете да играете в тази вълшебна гора, включително Wild Unicorns, разширяващи се символи, безплатни завъртания, джакпот карти и функция за удвояване на парите.

Благодарение на широкия избор от кредитни залози и кредитни стойности, този омагьосващ слот не трябва да струва много, за да се играе, а играчите от всички нива ще могат да намерят залог за завъртане, който да отговаря на предпочитания от тях стил на игра. Можете също така да се насладите на този вълшебен горски мобилен слот за истински пари в любимото си казино с iOS или Android.

Тази банда магически герои се подвизава в буйна зелена гора, а вашата задача е да ги откриете между листата. Ще разпознаете еднорозите по единствения им рог, който ще изстрелва искра магия, когато те са част от печеливша линия. Сексапилните феи ще ви омагьосат както с красотата, така и с магията си, а нахалните брадати гноми ще ви почерпят с танц, когато ви присъдят печалба. Има и мъдри магьосници, които удивително приличат на Гандалф от „Властелинът на пръстените“.

Горски съдби

Можете да започнете да трупате горско богатство още от първото си завъртане, а всяка награда или бонус могат да бъдат присъдени при всяко завъртане. Наградите започват с магически букви и цифри, които според нас са част от магически заклинания, но независимо дали това е вярно или не, те дават награди до 3000 монети. За гномите тя е до 15 000 монети, за феите до 40 000, а за еднорозите до 50 000. Най-голямата моментна награда обаче е за намиране на мъдрите магьосници, които изплащат до 100 000 монети.

Еднорозите също обичат да се развихрят и когато го направят, те заместват всички останали символи, за да създадат още повече награди. 3 5 еднорога ще задействат и Free Spins Bonus с 12 безплатни игри, а в началото на всяка безплатна игра произволен символ ще се разшири, за да покрие целия барабан. Когато се присъди бонусът Jackpot Cards, ще получите 12 игрални карти за избор, под които се крият незабавни награди. Можете да изберете до 9 игрални карти, но бонусът ще спре, когато изберете 3 карти от една и съща боя. Всички печалби, по-малки от 7000 монети, могат да бъдат заложени и във функцията Gamble, като трябва само да предвидите правилно дали дадена карта ще бъде червена или черна, за да удвоите парите си.

Сякаш някой е хвърлил заклинание върху системата за залагане в тази игра, защото има комбинации от кредитни залози и кредитни стойности, които отговарят на всички стилове на игра, независимо дали сте редовен играч с малки залози, който търси слот с нисък лимит, или закоравял хайролер.

Със забавни герои, които да срещнете, страхотни награди и бонуси и горски богатства, които да спечелите – сигурни сме, че ще се съгласите, че този слот е просто вълшебен и си струва да го изпробвате в казина с истински пари!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.