юни 23, 2024

Olympus Glory слот игра

1 min read
Olympus Glory

Ако някога сте се чудили какво ли е било да стоите рамо до рамо с боговете на Древна Гърция сега можете да разберете това благодарение на Olympus Glory пулсираща онлайн слот игра на тема Древна Гърция от EGT. Високо в планината Олимп ще се срещнете с бащата на боговете Зевс, богинята на войната Атина, бога на морето Посейдон, бога на виното Дионис и красивата богиня Афродита а страхотната новина е, че можете да спечелите награди за срещата си с всички тях. Има и много страхотни бонуси и функции, включително Wild Zeus, безплатни завъртания, разширяващи се символи, бонус Jackpot Cards и функция за удвояване на печалбата.

Удоволствие за боговете

Само времето ще покаже дали ще се радвате на благоволението на боговете, но ако се радвате, те с удоволствие ще отпразнуват победите ви заедно с вас. Зевс ще изстреля мълния от върховете на пръстите си, Афродита нежно ще отметне златните си кичури от красивото си лице, а Посейдон ще се превърне в подводен тайфун.

Славни награди

Може да се ползвате с благоволението на боговете още от първото си завъртане и всички награди и бонуси могат да бъдат спечелени по всяко време. Можете да вдигнете чаша с Дионис за до 15 000 монети или да се насладите на красотата на Афродита за същата сума. И Зевс, и Посейдон могат да ви дарят с незабавни печалби до 40 000 монети, но Атина е тази, която ще ви дари с найголямата военна плячка до 100 000 монети.

Зевс също обича да побеснява и неговите мълнии могат да унищожат други символи, за да създадат допълнителни печеливши печеливши линии. Появата му на 3 или повече барабана ще задейства и 10 безплатни завъртания, по време на които произволен символ ще се разшири, за да покрие един или повече барабани, и след това ще се заключи, докато другите барабани се въртят. По всяко време можете да получите и бонус Jackpot Card Bonus на случаен принцип и ще имате възможност да се изкачите на 4 нива към 4 различни джакпота, като избирате карти за игра и разкривате награди. Когато спечелите награда под 7000 монети, ще имате възможност да я заложите във функцията за удвояване на наградата. Всичко, което трябва да направите, за да удвоите наградата си, е да изберете правилно дали дадена карта за игра ще бъде черна или червена.

В едно завъртане

Възможно е главата ви да се замая от перспективата да се срещнете с боговете на Древна Гърция, но простотата на системата за залагане в тази игра скоро ще ви накара да се почувствате отново спокойни. Просто изберете да комбинирате кредити от 0,01 до 1,0 монети и кредитни залози от 10 до 200, за да намерите перфектния залог за завъртане, който да отговаря на бюджета ви за игра на слот.

Очаква ви слава

Да се изправиш срещу боговете на Древна Гърция може и да е трудна задача, но с големите награди и бонусите, които са по-сладки от Амброзия – славата чака!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.