май 26, 2024

Game of luck

1 min read
Game of luck

Целунете късметчетата си, обуйте късметлийските си чорапи и танцувайте късметчета. Какъвто и да е щастливият ви ритуал, ще имате нужда от целия късмет, който можете да получите, докато въртите 5-те барабана на тази очарователна малка слот машина от Euro Games Technology, която е достъпна за игра на безплатни казино слотове и за реални пари. Има 20 печеливши линии, на които можете да откриете джакпота в гърнето със злато на стойност 80 000 лева. Има също така уайлд символ, разпръскващ символ и бонус четирилистна детелина, която ще превърне други символи в играта в уайлд икони.

Късметът на ирландците

Късметът е в основата на играта и тази слот машина потвърждава това послание със своята магическа тема за ирландския късмет. За да поддържате атмосферата ярка и весела, тя се отличава с яркозелена естетика и някои звукови ефекти в стил „новост“. Освен това барабаните включват символи, които са характерни за омагьосаната приказна гора, като например жаби, бръмбари божии птици, леприкон и красива фея, които ще изпълняват весели анимационни движения, когато се появят в печеливша последователност.

Трябва да го завъртите, за да го спечелите

Тази слот машина е част от серията „Touch“ на Euro Games Technology, което означава, че е специално проектирана за игра на мобилни телефони, смарт часовници и таблети. Затова, за да зададете залозите си, трябва да докоснете иконата на зъбчато колело в горния ляв ъгъл на екрана, за да влезете в менюто с настройки. Тук ще откриете, че 20-те печеливши линии на слота са постоянно фиксирани и че единствените налични залози са 20, 40, 100, 200 и 400 кредита.

Това все пак означава, че консервативните залагащи няма да могат да играят със супер сигурна стратегия. Но от друга страна, ако искате да спечелите големите пари, трябва сами да създадете късмета си. Така че при максимален залог от 400 кредита можете да очаквате да спечелите цели 2000 лв. само за това, че сте подредили пет от най-малко ценните символи на слота – иконите A и K. Жабите и божиите птици ще върнат до 3000, докато феята предлага 4000, а леприконът ще изплати 8000.

Lucky Charms

За всяка слот машина, която играете, ви трябва малко късмет и за щастие, на барабаните на тази игра ще срещнете редица икони, които могат да помогнат на късмета им да се насочи в правилната посока. Тези талисмани са обърната конска подкова, четирилистна детелина и златна монета с щастливото число 7. Не виждате черна котка или счупено огледало!

Добре, но всяка от тези икони няма да подобри късмета ви, сама по себе си. Но те ще помогнат на печалбите ви да се движат заедно с техните специални характеристики на играта. Например символът на късметлийската подкова е уайлд икона, която допълва печелившите комбинации, като замества всички обикновени икони. Освен това този символ ще изплати много добър множител на залога на линия от 1000 пъти, когато пет от тях се появят на една от 20-те печеливши линии в играта. Това ще превърне максимален залог от 400 кредита в 20 000.

Златната монета 7 е символ Scatter. Това по същество означава, че не е задължително да се появи на активна печеливша линия, за да възнагради въртящите се с печеливша награда. Всъщност, ако пет от тези щастливи монети се появят на игралния екран след завъртане, тогава ще умножите всички направени залози по 200 пъти. Тъй като печелившите линии са фиксирани, тази печалба представлява крайният джакпот, тъй като ще върне 80 000 монети от максимален залог.

Последната от тези щастливи икони в никакъв случай не е най-доходоносната. Това е така, защото символът на четирилистна детелина има силата да превръща другите икони около него в уайлд символи, което значително увеличава шанса ви да получите печеливша линия, две, а може би дори повече! Детелината се появява само на барабани 2 и 4 и ще възнагради същата стойност на печалбата като уайлд символа подкова, когато печалбата е формирана само със символи на детелина.

Най-голямата игра на късмет

Без значение колко голям късмет имате, няма да спечелите големи пари с всяко завъртане на тази слот машина Game of Luck. Въпреки това всяка малка печалба от барабаните, която е по-малка от 35 пъти стойността на общия залог, може да бъде заложена в игра с карти „Двойно или нищо“. Тук късметът наистина влиза в действие, защото ще ви бъде предложен хазартен шанс 50/50 – червено или черно?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.