април 12, 2024

Слот машина Kangaroo Land

1 min read
Слот машина Kangaroo Land

Ако някога ви се е искало да поемете на пътешествие из австралийската пустош – сега можете да усетите какво е усещането благодарение на „Kangaroo Land“ – онлайн слот игра от EGT. Ще имате възможност да се срещнете с някои от местните аборигени, както и да търсите някои от красивите диви животни на страната, включително патешки плондири, какаду, щрауси, коали и, разбира се, кенгуру. Още по-хубаво е, че можете да спечелите награди за всички тези неща, като същевременно можете да се насладите на тематични бонусни игри и функции, включително Wild Kangaroos, Scattered Boomerangs, Jackpot Bonus и Gamble Feature.

Ако не обичате да пътувате, не се притеснявайте, тъй като все още можете да видите всичко, което Австралия може да предложи, чрез любимите си мобилни джаджи, включително таблети и iPad. Spin-stakes също така предлагат достатъчно широк избор от комбинации от кредитни залози и кредити, за да позволят на играчите на слот от всички нива да намерят spin-stakes, който да отговаря на личните им вкусове.

Всяка спечелена награда ще бъде ентусиазирано отпразнувана в пустошта от намерените животни, които ще танцуват или, в случая с кенгурата, ще подскачат от вълнение.

Kangaroo Cash

Още с първото завъртане на барабаните ще можете да започнете да забелязвате дивата природа и местните жители, а забелязването на патешки платипуси или какаду може да ви донесе печалба до 4000 монети. До 7 000 монети може да спечелите, ако забележите дългокраките щрауси или изключително симпатичните коали, а за среща с местните аборигени може да спечелите до впечатляващите 20 000 монети. Надявайте се, че тези бумеранги също ще продължат да се връщат при вас, тъй като 5 от тях на барабаните във всеки един момент могат да ви спечелят до впечатляващите 40 000 монети.

Три разпръснати бумеранга ще задействат и бонус с 15 безплатни завъртания, който може да бъде задействан отново по време на първоначалния бонус. По време на всички безплатни завъртания всички уайлд кенгура се разширяват, за да покрият целия барабан, на който се намират, а барабаните с уайлд символите се заключват на място, докато останалите барабани се завъртат отново, за да се опитат да създадат награди. Дивите кенгура могат да се преместят на барабани 2, 3 и 4 по всяко време, където с удоволствие ще заменят всички останали базови символи, за да създадат още повече печеливши печеливши линии.

Джакпот бонусът може да бъде възнаграден след всяко завъртане и ще имате шанса да играете за 4 прогресивни джакпота, които са изобразени в горната част на барабаните. Ще трябва да обръщате игрални коли, за да се изкачите по нивата, а бонусът спира, когато обърнете 3 карти от един и същи цвят. Можете също така да се опитате да удвоите всички печалби под 14 000 монети, като предвидите дали картата за игра ще бъде червена или черна във вълнуващия хазартен вариант „Двойно или нищо“.

Системата за залагане на тази игра също ще накара всички играчи на слот да подскачат нагоре-надолу, тъй като е проектирана така, че да позволи на играчите на слот, които търсят слотове с нисък лимит, или на играчите с високи залози да получат част от действието на Outback. Просто изберете перфектния залог за завъртане от селекция от комбинации от кредитни залози и кредити.

На върха на света

Страната на австралийските кенгурута може и да е на дъното, но с големите награди и сочните бонуси, които предлага, ще се почувствате като на върха на света!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.