юни 23, 2024

Penguin Style

1 min read
Penguin Style

Пингвин стил слот машина

Доста заглавия на видеослотове, чието действие се развива на полюсите, като ледените пейзажи са очевиден източник на вдъхновение за много разработчици. Penguin Style е една от тези игри, но вместо да акцентира върху суровата и ледена полярна среда, тази игра на EGT се фокусира върху най-сладките обитатели на леденото царство.

И този път на сцената няма да има само пингвини – към тях ще се присъединят още няколко очарователни създания, които ще обединят усилията си, за да се уверят, че ще си тръгнете значително по-богати, отколкото когато сте пристигнали.

Лед, лед и още лед

Всички дойдохме заради пингвините, а не заради пейзажите. Ако си мислите това, няма да останете разочаровани.

Penguin Style няма почти никакъв фон или външна вселена, за която да говори. Единственият елемент, който се появява зад барабаните, е дебела ледена стена с няколко пукнатини тук и там.

Опростена, но ефективна настройка, която позволява на играчите да се съсредоточат върху барабаните и въртящите се върху тях символи. Ще забележите и радостните мелодии, които се задействат след всяка печалба; те по някакъв начин напомнят на циркова музика. Но освен това наистина няма много за описване по отношение на общата естетика на играта. Нека просто преминем към това как се играе…

Гмуркане под повърхността на водата

Penguin Style ви помага да преминете направо към целта с много прост геймплей. Има пет барабана, на които са разположени 20 фиксирани печеливши линии, които не могат да бъдат избирани. Това просто означава, че всеки залог, който направите, ще бъде автоматично разпределен по всички 20 печеливши линии. Остава ви само една реална възможност: да изберете действителния размер на залога си, като можете да избирате между 20, 40, 100, 200 и 400 монети общо. Можете да го направите лесно, като използвате петте преки пътища в долната част на игралния екран.

Имайте предвид, че всяка печалба може да бъде удвоена или повече, като използвате допълнителната функция Gamble. За да го направите, познайте правилно цвета на скрита карта, но не забравяйте, че една грешка ще прекрати играта и ще ви отнеме всички нови монети! Ако предпочитате да се насладите на непрекъсната игра, кликнете върху оранжевия бутон от лявата страна, за да стартирате режима на автоматична игра за толкова поредни завъртания, колкото желаете.

Запознайте се с полярните същества

Термометърът е достигнал минусови температури и в таблицата с печалбите, тъй като всички символи са поне частично покрити с лед или сняг.

Дори класическите Валета, Дами, Крале и Аса се появяват като цветни ледени кубчета, плаващи на барабаните. Те струват по-малко от останалата част от менюто, но при по-дълги комбинации все пак можете да спечелите 100 пъти първоначалния си залог.

Горната половина на списъка е по-интересна и започва със скарида в шнорхел, която се носи на балон, и калмар с маска за гмуркане, който почиства океанското дъно от нежелани отпадъци. Следват два различни пингвина – единият кара ски, а другият си играе със златна рибка в купа. Най-ценният от всички основни символи е могъща косатка със спасителен буй около гръбната си перка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.