юли 17, 2024

Kashmir Gold

1 min read
Kashmir Gold

Kashmir Gold слот машина

Пътувайте в сърцето на Индия с тази екзотична слот машина от Euro Games Technology. На 5-те барабана и 20-те печеливши линии играчите ще се сблъскат с някои емблематични символи на индуистката религия, както и с някои диви и величествени жители на южноазиатската страна. Правилното съчетаване на тези символи може да доведе до джакпота Kashmir Gold на стойност 100 000 кредита. Помощ ви подават уайлд символ и символът за разпръскване, който дава 15 безплатни завъртания с множител x3 и допълнителен уайлд символ.

Чудесата на Индия

Искали ли сте някога да избягате в омагьосваща страна? Цветове, богатство, красота и малко подправки се съчетават в тази слот машина, която е перфектно представяне на съвременна Индия. Барабаните са подходящо проектирани, за да имитират чудесата на огромната страна, показвайки природни чудеса, както и големи съкровища и емблематични забележителности.

По време на пътуването си ще откриете артефакти като антична ваза, древна книга и златна статуетка на бога със слонска глава Ганеша. След това можете да излезете навън, за да се срещнете лице в лице с някои от естествените животни на Индия – величествения паун, свещения добитък и смелия тигър. Друга икона изобразява емблемата на Вишну, четириръкия централен бог на индуизма, а на барабаните се появяват и мъжки и женски персонаж, облечени в изящни традиционни дрехи.

Мусон от награди

Играчите на Kashmir Gold могат да изберат да играят с определен брой печеливши линии – 1, 5, 10, 15 или 20, а залозите на линия са 1, 2, 5, 10 и 20. Това ограничава диапазона на залозите, но все пак дава голяма свобода на действие, така че обикновените играчи могат да играят с минимален залог от 1 кредит на завъртане, докато любителите на риска могат да се възползват от залог от 400 кредита.

Можете сами да видите колко може да спечелите, като кликнете върху бутона (i) в долния ляв ъгъл на екрана. Не е необходимо да правите каквито и да било изчисления, защото всички стойности на печалбите се актуализират автоматично, за да съвпаднат с избраната от вас стойност на залога на линия. Но за да Ви дадем представа колко можете да спечелите, ето списък със стойностите на печалбите за пет в редица от всеки обикновен символ на играта:

Пет съвпадащи символа Множител на залога на линия
Ваза 125x
Книга 125x
Статуя 125x
Паун 250x
Крава 250x
Тигър 250x
Вишну 500x
Мъжки характер 1,000x
Женски характер 1,000x

Удвоете печалбите си

Нека си признаем, че няма да получавате огромни печалби при всяко завъртане на Kashmir Gold. Въпреки това слотът дава възможност на играчите да удвоят всяка малка печалба, която е по-ниска от 35 пъти размера на общия залог. Това е толкова просто, колкото да познаете правилния цвят на обърната карта за игра. Но имате ли смелостта да рискувате всичко в залог 50/50?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.