юли 17, 2024

Lucky Buzz

1 min read
Lucky Buzz

Lucky Buzz слот

Почувствайте се печеливши с Lucky Buzz – слот машина, която смалява играчите до микроскопично ниво, за да се срещнат с някои странни и прекрасни насекоми. Играта има 5 барабана, 20 печеливши линии и цял куп нови символи, които да подредите в печеливши комбинации, а джакпотът в основната игра е 20 000 кредита.

Няколко специални икони, като уайлд и скатер, се грижат за това играчите да получат възможно най-добрия бонус от тази слот машина, като последната има потенциала да предостави безплатни завъртания с гарантирано подредени уайлд символи. Освен това играчите могат да се възползват от обикновена игра на хазарт и специален бонус кръг Jackpot Cards, който е запазена марка на софтуерната компания EGT.

Вземете своя Buzz On

Нека си признаем, че буболечките, насекомите и другите гадинки не се ползват с добра репутация сред нас, хората. Ако не ги мачкаме при вида им, то снимаме филми за това как един ден могат да се превърнат в гаргантюански, неразрушими версии на самите себе си и да завладеят света. Има един филм (наречен „Те!“) от 50-те години на миналия век, който разказва за гигантски ядрени мравки, които превземат Америка, и е наистина доста ужасяващ и смешен в еднаква степен.

Както и да е, но не сме склонни да мислим за нищо от животинското царство, което има повече от четири крака, като за много миловидно или очарователно. Тази игрална машина обаче може да промени мнението ви, защото се опитва да покаже света на насекомите в много по-приятна светлина от тази, с която сме свикнали от старите филми за чудовища и научнофантастичните истории. В този смисъл играчите ще се сблъскат с банда глупави анимационни симпатични пълзящи животни, които изпълняват различни нови задачи – някои от които са по-странни от други.

Например има комар, който хълца след няколко много чаши вино, докато пухкава гъсеница се тъпче с вкусно листо. На друго място скакалец сервира вечеря, мравка получава сенна хрема от цвете, а един недоволен от всичко бръмбар се разсейва в автомобила си – разбира се, проектиран да прилича на Volkswagen Beetle.

Бонус Buzz

Lucky Buzz включва и няколко други символа, като и двата имат специални характеристики за игра. Първо, има уайлд символ – изобразен като елегантен молец – който се появява на барабани 2, 3 и 4, за да запълни празнините за другите икони на барабаните с изключение на една. Този незаменим символ е скатер символът „пчела“, чиито три символа на втори, трети и четвърти барабан в произволна позиция ще задействат кръг от 3 безплатни завъртания.

Истината е, че това може да не звучи като много безплатни игри и е донякъде разочароващо, като се има предвид, че слот машината не предлага други специални бонус кръгове (освен обичайната игра на EGT Jackpot Cards). Въпреки това този набор от завъртания без залог може да се окаже много възнаграждаващ, като се има предвид фактът, че всяко завъртане е гарантирано с купчина разширени уайлд символи.

Първото безплатно завъртане ще добави подредени уайлд символи на втория барабан, второто безплатно завъртане ще подреди уайлд символите на третия барабан, а третото и последното безплатно завъртане ще добави разширени уайлд символи на четвъртия барабан. Нещо повече, играчите могат да задействат допълнително безплатно завъртане, ако по време на бонусния кръг на първия барабан се появи специална икона на божа птица.

Какво е заложено на карта?

Тази слот машина предлага доста шансове за печалба с 20 печеливши линии, които могат да бъдат поставени на барабаните, въпреки че е възможно играчите да поставят 15, 10, 5 или само 1, ако искат да раздвижат нещата. Когато играчите са избрали желания брой печеливши линии, те могат да изберат общия размер на залозите от опциите, представени в долната част на барабаните, които представляват следните залози на линия: 1, 2, 5, 10 и 20. Причината, поради която е важно да разберете стойността на залога на линия, е, че всички печалби в играта се изплащат като множители на залога на линия, когато два или повече символа се подредят отляво надясно:

Symbol Two on a payline Three on a payline Four on a payline Five on a payline
J No win 5x 20x 100x
Q No win 5x 20x 100x
K No win 5x 20x 100x
A No win 10x 25x 150x
Mosquito No win 15x 30x 200x
Caterpillar No win 15x 30x 200x
Grasshopper No win 25x 75x 250x
Weevil No win 25x 100x 500x
Ant 5x 50x 200x 1,000x

Още начини за печелене

Така че със залог на линия от 20 кредита играчите могат да се надяват да спечелят джакпот от 20 000 кредита от тази слот машина. Но това не е единствената възможност за печалба. Защото винаги има възможност да увеличите по-малките си печалби до 35 пъти стойността на общия залог с пряката игра „Двойно или нищо“. Или пък можете да стискате палци и да се надявате да бъдете избрани на случаен принцип да играете играта EGT Jackpot Cards с четири прогресивни джакпота, които можете да грабнете.

Бръмчащи завъртания или удар по опашката?

Има много слот машини, които възхваляват света на природата, но Lucky Buzz ще отведе играчите до земята, за да се срещнат с някои от по-малко популяризираните природни герои – буболечки и насекоми. В интерес на истината тази игра няма да се хареса на всеки играч, защото не само става въпрос за страховити пълзящи животни, но и изглежда малко детска и остаряла със своя анимационен дизайн. Въпреки това със сигурност ще се намерят играчи, които ще видят предимствата на тази ярка и глупава тема, да не говорим за джакпота от 20 000 кредита и потенциално печелившия кръг от безплатни завъртания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.