април 12, 2024

Misty Forest слот игра

1 min read
Misty Forest slot

Изследвайте отново мистериозната келтска цивилизация в Misty Forest а и открийте нейните съкровища – само за да ги вземете със себе си у дома.

Тази видеослот игра на Casino Technology ви кани да навлезете в дълбока гора, пълна с тайни и диви животни, и да се срещнете с тайните хора, които живеят там. Келтската цивилизация често се свързва с природата, древната мъдрост и късмета, а това е и доста класическа тема за слот игра, макар и не толкова често срещана, макар че има странни заглавия като Secret of the Stones.

И така, какво е новото в Misty Forest и какво не? Прочетете нататък, за да научите повече за това как да се възползвате максимално от гейминг преживяването си.

Разходка в пустинята

Действието в Misty Forest се развива, както се очаква, в гора. Самото заглавие издава в общи линии цялата обстановка на играта.

Като фон имаме пищна зелена сцена с мъгла, която размива линиите и скрива повечето детайли. Самите барабани са оцветени в наситено зелен нюанс, като е оставено много място за символите, които са много по-детайлни от фона.

Музикалната атмосфера е мирна и спокойна, с известна атмосфера на „ренесансов панаир“. Тя допълва доста добре естествената обстановка в играта, като същевременно е доста класическа.

Подгответе се за победа

Що се отнася до геймплея, Misty Forest също следва класически модел. Съставът се състои от пет барабана и максимум 20 печеливши линии.

Остават само няколко настройки, за които играчът трябва да се погрижи ръчно. Можете да започнете с настройката на стойността на монетата със съответния червен бутон под барабаните и да използвате превключвателите точно над него, за да решите колко монети да заложите на колко печеливши линии. След като сте доволни от избора си, натиснете синия бутон Старт и наблюдавайте как барабаните се въртят и студените монети (надяваме се) текат.

Печелившите комбинации се състоят от поредици от еднакви символи, подредени на активирана печеливша линия, които се изплащат отляво надясно. След всяка печеливша комбинация ще имате възможност да играете допълнителната игра Gamble. Познайте цвета на скрита карта, за да удвоите печалбата си, или познайте цвета на цвета й, за да я увеличите четирикратно. Продължавайте да играете толкова дълго, колкото смеете, защото първата ви грешка ще прекрати мини играта и ще отнеме и монетите ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.