юли 17, 2024

Flaming Hot slot

1 min read
Flaming Hot

Ако постоянно търсите нови горещи плодови слотове – тогава ще искате да разгледате „Flaming Hot“ – сериозно горещ слот от EGT. Има хиляди монети, които можете да спечелите, когато завъртите любимите плодови символи, включително череши, грозде и пъпеши, както и някои по-малко използвани плодови символи като праскови и банани. Още по-големи награди може да спечелите за барове и 7-ци, като същевременно имате шанса да бъдете възнаградени с доходоносни бонусни игри като Wilds, Stacked Wilds, Scattered Dollars, Jackpot Cards и функцията Gamble с двойна печалба.

Независимо дали тепърва започвате да се занимавате с игра на слот или сте ветеран, ще намерите залог, който да отговаря на бюджета ви, с голямо разнообразие от кредитни залози и кредитни стойности, като дори можете да опитате този горещ слот, като го играете на любимото си мобилно устройство в казина, захранвани от EGT (Euro Games Technology).

Тази игра е в пламъци

Това плодово лакомство е толкова горещо, че буквално се запалва, когато спечелите – плодовете избухват в пламъци (вече усещам миризмата на карамелизирани банани!) Има и 40 линии, на които можете да завъртите тези печалби в тази мрежа с 5 x 4 барабана.

Въртене на печалбите

Можете да спечелите всяка награда или бонус още от самото завъртане на барабаните, а наградите започват с ябълки, череши, грозде или праскови, които са на стойност до 2000 монети. Можете да удвоите тази сума с пъпеши на стойност до 4000 монети, да утроите тази сума с барове на стойност 6000 монети и да я умножите 10 пъти със 7 на стойност 20 000 монети.

Освен това можете да се насладите на различни бонуси и функции, като функцията Scattered Dollars ви предлага шанса да спечелите фантастичните 400 000 монети, ако завъртите 5 Scattered Signs на барабаните по време на едно завъртане. Можете също така да се насладите на Wilds и Stacked Wilds на барабани 2 и 4, като Wild символите могат да запълнят всички 4 прозорци на един или и на двата барабана. След всяко завъртане можете да получите и бонус Jackpot Cards. Ще бъдете прехвърлени в специална игрална зона, където ще намерите 12 карти за игра с лицето надолу. Под всяка игрална карта има незабавна награда – и можете да продължите да печелите тези награди, докато не обърнете 3 карти от една и съща боя. Функцията Gamble също използва карта за игра и всичко, което трябва да направите, е да познаете дали тя е червена или черна, за да удвоите всяка печалба от 15 000 монети или по-малко. Но бъдете предупредени – това е хазартна игра с двойно или нищо!

Натрупани залози

Подредените уайлд символи определено са в полза на всички, а системата за залагане също е подредена така, че да е подходяща за всички играчи. Всички играчи имат възможност да играят на всички 40 печеливши линии при всяко завъртане, но можете да изберете комбинация от кредитни залози и кредитни стойности, за да отговорите на предпочитания от вас стил на игра.

Пламтящи плодови предпочитания

С много от любимите ви плодови символи, големи награди и бонус игри, които ще ви се иска да спечелите – знаем, че тази игра скоро ще се превърне в една от любимите ви пламтящи плодови игри!

Често задавани въпроси

Мога ли да играя онлайн слота Flaming Hot безплатно?

Искате да играете играта, преди да депозирате пари? Не се притеснявайте. В много онлайн казина можете да опитате слота Flaming Hot и хиляди други игри безплатно, без да плащате нищо – просто трябва да играете в демо режим с виртуални пари.

Мога ли да играя слота Flaming Hot за истински пари?

Ако желаете, можете да играете онлайн слота Flaming Hot и с истински пари. Така че заложете, завъртете барабаните и се опитайте да уцелите печеливша линия.

Достъпна ли е слот машината Flaming Hot за смартфони?

Да. Можете да се насладите на играта на онлайн слота Flaming Hot, където и да сте независимо дали сте у дома на компютъра, или пътувате някъде с мобилния си телефон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.