юни 23, 2024

More Dice & Roll слот игра

1 min read
More Dice & Roll

В случай че не сте се наситили на оригиналната слот машина Dice & Roll на Euro Games Technology, можете да се насладите на същия геймплей и същата класическа тема в още по-голям мащаб. Това е така, защото подобрената версия на 5-барабанния слот с тема „машина за плодове“ има двойно повече печеливши линии – 40, което означава, че има много повече начини да подредите плодови печалби. В играта участва същият разтегателен уайлд символ, а обичайните странични игри на EGT са включени.

Единственото нещо, което липсва, е разпръскващият се символ за големи долари от оригиналната игра – така че големият джакпот е малко по-нисък – 15 000 кредита.

Ако познавате оригиналната игра, можете да очаквате, че на барабаните на More Dice & Roll ще се появят същите плодови и винтидж символи на слот машини. Има сочни череши, цитрусови лимони и портокали, готови за бране сливи, сочно парче диня и неустоимо изкусително грозде. Играчите ще се натъкнат и на червено щастливо число 7, златна камбанка и търкалящи се зарове – само за да добавят допълнителен слой традиционна хазартна автентичност към играта.

Що се отнася до класическите слот машини, тази игра е перфектно проектирана и е представена така, че да показва своите икони с много детайли и енергия. По принцип това е много добър компромис между очарователната простота на традиционния аркаден слот и визуално зашеметяващия видеослот.

Изплащане

Основната разлика между тази слот машина и нейния предшественик е фактът, че тя има повече печеливши линии и повече позиции на барабаните. Екранът на играта показва набор от барабани 5×4, което означава, че при всяко завъртане се показват 20 символа, а на разположение са 40 фиксирани печеливши линии, за да превърнете тези символи в печеливши награди.

Тъй като тези печеливши линии са постоянно разположени, всички опции за общ залог в долната част на екрана трябва да се разделят на 40, за да се определи залогът на линия. Полезно е да направите това, защото след това можем лесно да изведем общите множители на залога за линия, които се присъждат за определени печеливши комбинации. Така, ако решите да играете с максимален общ залог от 800, сумата на кредитите, която ще бъде умножена, всъщност е само 20.

Множителите на залозите за линия започват от 5 пъти, ако намерите три череши, лимони, сливи или портокали в редица отляво надясно. Ако подредите пет от тези плодове, ще получите 50-кратен множител. Дините и гроздето са значително по-ценни и предлагат стойност на печалбата от 150x, когато пет от тях се подредят на печеливша линия. Следващите икони на камбани ще дадат не повече от 300x стойността на залога на линията, а пет седморки ще изплатят 400x. Най-печелившите от всички символи на играта са иконите на червени зарове, тъй като пет от тях на една линия ще изкарат стандартния джакпот на играта с множител 750x.

Наистина, това не звучи като голяма печалба – и не е така в сравнение с много други слот машини. Все пак имайте предвид, че има 40 печеливши линии, които осигуряват печеливши последователности, така че ще откриете, че тази игра предлага малки награди сравнително често.

Хвърляне на заровете

Иконите на зарове не само носят най-доходоносната печалба в тази слот машина, но имат и специална характеристика, която ще ви помогне да насочите печалбите си в правилната посока. Всеки път, когато тази икона се появи на барабаните, тя се разширява, за да покрие всички съседни позиции на барабаните във всяка възможна посока, като същевременно замества всички други икони в играта.

Така че, ако този уайлд символ се появи на третия барабан, той ще покрие и втория и четвъртия барабан и следователно може лесно да свърже съвпадащи символи на първия и петия барабан, за да изплати множител пет в ред. Ако пък уайлд символът се появи на втория и четвъртия барабан, тогава лесно може да видите цял куп икони на зарове, които ще ви донесат много вкусни джакпоти.

Голям ретро хазарт

С този уайлд символ и цял куп печеливши линии в играта, играчите могат да открият, че тази игра предлага много обещаващ потенциал за печалби. Освен това, дори и завъртанията да не донесат големите пари, винаги има игра с двоен шанс или нищо, която ще ви помогне да раздвижите нещата, без да споменаваме функцията Jackpot Cards, която се присъжда на случаен принцип. По този начин More Dice & Roll е много приятна игра, която ще се хареса както на любителите на ретро слотове, така и на любителите на видео слотове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.