май 26, 2024

40 Mega Clover

1 min read
40 Mega Clover

Някои разработчици на онлайн казина са станали известни с това, че произвеждат добри класически слотове. Novomatic, разбира се, предоставя някои от най-добрите носталгични слотове за наземни и онлайн казина. Но Novomatic не са сами. Европейският софтуерен разработчик EGT има нарастваща и впечатляваща гама от класически слотове за истински пари или безплатна игра.

Ако сте попадали на 100 Burning Hot, ще разпознаете оформлението и стила на 40 Mega Clover. Този онлайн слот включваше подредени барабани, четири реда с пет барабана и 100 печеливши линии. Видео слотът Mega Clover има подредени символи и се играе на набор от барабани 4×5, но има само 40 печеливши линии, към които да се стремите.

Ако не искате да рискувате твърде много пари, когато залагате онлайн, може ли 40 Mega Clover да бъде отговорът? Нека прегледаме този апетитен плодов слот и да го разгледаме.

Заложете на подредени барабани от само 0,01 монета

EGT (Euro Games Technology) управлява бизнес за разработка на онлайн казино от 2008 г. Въпреки че започна със скромни офиси в България, сега EGT се разпространи и включва пазари както в Америка, така и в Азия. Играчите в над 60 държави вече могат да се насладят на онлайн слотове и игри от конюшнята на EGT.

Ако слотовете на EGT нямат изтънчеността и геймплея на игрите от по-големи разработчици, това е повече от компенсирано чрез оптимизиране на различни платформи и големи джакпоти. В някои случаи предлаганите джакпоти в слотовете на EGT могат да бъдат много големи.

EGT вече може да се похвали с много класически слотове с разнообразие от печеливши линии и бонус функции. И ако подредените символи са вашето нещо, безплатната слот машина 40 Mega Clover може да е за вас. 40 Mega Clover работи в повечето браузъри, без да е необходимо изтегляне. Оптимизирана е за мобилни устройства, но установихме, че играта работи най-добре през Google Chrome 30 или по-добра версия. Има 40 печеливши линии, всичките фиксирани, а монетите започват от само 0,01. Залозите могат да се коригират от много простия раздел за залози и има проста функция за автоматично пускане.

Спечелете 400x с най-плащащите 7 символа

Има 10 редовни символа, които да ударите, когато играете 40 Mega Clover. Както обикновено в класическите слот игри, черешите плащат най-зле. Червените 7 плащат най-добрите награди. Три череши плащат 4x вашия залог на линия, четири от един вид ще ви дадат 20x, а пет от един вид ще платят 100x. Лимоните плащат същото, както и портокалите и сливите. Символите на плодовете допълват динята и чепката грозде. И двамата плащат 8-200x, когато получите три, четири или пет от един вид.

Преминавайки към символите с висок лимит, златният знак за долар и подковата изплащат 20-240x за три до пет от един вид. Златната камбана също плаща 20x награда за три от един вид, но тя ще даде 80x за четири от един вид и 400x за пет от един вид. Червената 7 е най-добрият символ за джакпот в играта и също така плаща 400x вашия залог на линия за пет от един вид.

Ако подредите печеливша комбинация, символите ще избухнат в пламъци в кратка анимирана последователност на барабаните. Напомня игрите на Novomatic като Sizzling Hot или собствената 100 Burning Hot на EGT.

Задействайте мистериозните джакпот карти за големи награди

Необичайно е да намерите бонус игри с безплатни завъртания в много класически слотове. Тези носталгични игри обикновено са прости, така че играчите да могат да се насладят на основния геймплей. 40 Mega Clover не се различава в това отношение. Той може да се похвали със скатер символи, които ще се изплащат, където и да попаднат на екрана. Три скатера със звезди навсякъде ще изплатят 160 пъти залога на линия, докато четири скатера ще ви възнаградят с 800 пъти. Пет скатера във всяка позиция ще донесат джакпот на стойност 16 000x вашия залог на линия.

Също така внимавайте за подредени wild символи. Те изглеждат като четирилистни детелини и могат да донесат късмет на комарджиите, когато запълнят празнините в печелившите линии. Уайлдовете ще заменят всички обикновени символи, различни от звездните скатери. Те също плащат сравнително добре. Три уайлда на една от 40-те печеливши линии ще изплатят 40 пъти залога на линията. Четири уайлда ще ви дадат 200x, а пет уайлда ще платят 2000x.

Прогресивните джакпоти обикновено се появяват в списъка с най-добрите онлайн слотове, налични за игра. 40 Mega Clover е част от набор от онлайн ротативки на EGT с „Джакпот карти“. Това е мистериозен прогресив на четири нива, който може да се задейства на случаен принцип след всяко завъртане. Всички нива са кръстени на цветовете на картите: Трефите са най-ниското ниво и стават по-високи, когато задействате Кари, Купи и Пики.

Когато играта с джакпот се задейства, играчът се отвежда до втори екран с 12 карти с лицето надолу. Просто изберете карти, докато съпоставите три бои. След това ще спечелите съответния награден джакпот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.