май 26, 2024

The Story of Alexander

1 min read
The Story of Alexander Slot Machine

Върнете се в друг свят с The Story of Alexander, онлайн видео слот от разработчика EGT.

Очаква ви земя на интриги и мистерии, допълнена от зашеметяващи графики, докато играете за незабавни парични награди на барабаните.

Ще ви завладее ли историята на Александър? Предлагаме ви преглед на слота от EGT с всичко, което трябва да знаете, за да играете.

Впечатляващ дизайн

Независимо дали сте голям историк или не, графиките на „Историята на Александър“ няма как да не ви впечатлят.

Изключителният дизайн, съчетан с изискано внимание към детайлите, води до едни от най-качествените изображения, виждани някога в онлайн слот.

Когато влезете в играта, ще бъдете посрещнати от буйни зелени дървета, а на заден план се виждат снежнобели планински върхове.

Но именно на барабаните дизайнът е наистина отличен, с цял куп сложни и много реалистични символи. Наред със самия Александър има негов жребец, красавица с бижута, сандък със съкровища и украсен слон.

Ще се осмелите ли да изследвате тази съкровищница от изкушения, която ви очаква?

Определете мястото си

Преди да започнете да играете, трябва да сте сигурни, че сте разбрали как точно се играе играта и какъв е залогът, с който ще залагате.

The Story of Alexander се играе на пет барабана с 50 фиксирани печеливши линии. Няма да ви се налага да определяте стойността на монетата, нито броя на монетите, с които играете. Вместо това имате възможност да заложите 50, 100, 250, 500 или 1000; това е игра с висока стойност, така че не е толкова подходяща за всеки, който предпочита да залага ниско.

Преди да започнете да играете, разгледайте таблицата с печалбите и ще можете да видите потенциалните награди, които се предлагат.

Александър и неговата любима дама са наградите с най-висока стойност на таблото, а ако играете с максимален залог и съвпаднете с пет символа, ще спечелите огромна печалба от 5 000. Но не е необходимо да съвпадате с всичките пет, за да получите печалба, а получавате 200 дори при съвпадение само на два.

Ако искате да се поупражнявате, преди да започнете да залагате в брой, EGT предлагат забавен режим, който позволява игра в симулирана среда. Това е чудесен вариант за тези, които искат да проучат играта, преди да рискуват пари в брой, или които нямат голям опит в играта на видеослотове.

Всички функции на играта са непроменени в забавния режим, така че той осигурява много автентично преживяване, точно като истинското – без паричните награди!

Спечелете голяма победа

Освен че можете да комбинирате символите на таблото при редовните завъртания, на таблото има и някои допълнителни функции, които могат да ви помогнат да спечелите повече.

Черният жребец е уайлд символ и няма самостоятелна стойност. Той обаче може да замени повечето от другите символи на таблото, за да увеличи шанса за печалба. Wild символът се намира само на барабани 2, 3, 4 и 5.

Скатер символът се появява само на барабани 1, 3 и 5, но съвпадението на три символа ще Ви осигури 10 безплатни завъртания и също така уайлд символ. Безплатните завъртания могат да бъдат задействани отново веднъж, преди да се върнете към редовна игра.

Има и възможност да увеличите наградата си, без да харчите повече пари. Това не е опция за хора със слаби сърца, тъй като е свързана с голям риск!

Всеки път, когато получите печалба, можете да изберете да заложите наградата си. Ако успеете, ще удвоите печалбата си и дори можете да играете отново, ако желаете! Недостатъкът е, че ако загубите, ще се върнете в играта с празни ръце.

Всичко, което трябва да направите, за да заложите успешно, е да предвидите цвета на следващата карта за игра в купчината. Изберете между червено и черно – това е лесен избор…

И накрая, има и тайнствен джакпот, който има четири различни нива. Този джакпот бонус се появява на случаен принцип и се основава на игра на карти. Играчът трябва да избере три карти с еднакви цветове; джакпотът, който съответства на избрания цвят, е нивото, което ще бъде изплатено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.