юли 17, 2024

10 Burning Heart

1 min read
10 Burning Heart

Пуристите, които търсят машина за плодове в автентичен стил, ще се насладят на най-новото предложение от EGT. Безплатният слот 10 Burning Heart не само изглежда страхотно, но има и плодотворна таблица с печалби със средна до висока вариация, която ще накара тези високопоставени играчи с изпъкнали джобове да се прочистят, за да завъртят своите 5 барабана. Неговият мобилен оптимизиран, така че можете да поддържате сърцето си горящо с вас, където и да отидете.

Той разполага с 10 фиксирани печеливши линии, които помагат да се премахне главоболието при поставяне на залог. Щракването върху зъбните колела ще отведе залагащите в настройките. По подразбиране най-ниският залог е в сила при зареждане за първи път, но това може лесно да се промени от 10 монети в предварително зададени суми до 20, 50, 100 или 200 монети при максимален залог. Кредитните нива могат да се коригират, ако комарджиите играят с истински пари, но за демото това е зададено на 1.

Стилно забавление

Оформлението на решетката 5 на 3 е проектирано изключително добре, за да поддържа топлината повишена. Не прелива от околни фонови звуци и това е предимство, тъй като добавя към класическия дух на слота. Не само, че включва супер 3D символи, които изглеждат добре на всеки екран, анимациите за тях също са на място. Символът сърце е уайлд, което може да натрупва и увеличава печалбите от печеливша линия, тъй като запалва всичко, до което се докосне. За печалби от директна печеливша линия, плодовете също се осветяват, за да подчертаят печелившата комбинация. Освен уайлд символа, има още 2 специални символа, за които трябва да внимавате и това са скатерите; звезда и знак за долар. Въпреки че не се предлагат безплатни завъртания от тях, те все още могат да донесат някои добри печалби, умножени по общия залог.

Върху лентите на макарата се въртят апетитни плодови комбинации от пъпеши, сливи, портокали и лимони и череши. Надеждната камбана и 7 символа помагат за завършването на групата в истински стил на машина за плодове. Наградите се коригират според размера на залога, като 7-те са най-високите плащания на редовните символи с 100 000 за 5 завършване на печеливша линия при максимален залог.

Джакпот бонус

При липсата на безплатни завъртания все още има много възможности да спечелите големи печалби с помощта на бонус функция Джакпот карти. Всеки прогресивен пот, който се увеличава с процентите на залозите на играча, е съобразен с цвят на карта и шансът за грабване на такава се определя от функция, задействана на случаен принцип. Това е възможно след изиграване на която и да е игра и няма притеснения, ако играете в автоматична игра, тъй като това също ще бъде автоматично спряно за функцията. Играчите трябва да съпоставят 3 символа на цвят от избор от 12 карти, за да спечелят съответния пот с награди.

Има и хазартна функция за 10 Burning Heart, ако комарджиите се почувстват смели да рискуват печалбите, за да ги удвоят. Това е типична хазартна игра с карти, за да изберете черна или червена, която да бъде следващата показана карта. Максималните суми, които могат да бъдат спечелени, са показани в таблицата с печалбите, но няма възможност за безопасно скриване на половината от печалбите, въпреки че могат да бъдат спечелени много, много могат да бъдат и загубени. Просто щракнете върху 2x, за да залагате, или върху иконата в панела, за да приберете.

EGT обичат да добавят топлина към своите машини за плодове. В безплатния слот 40 Burning Hot те вземат 40 фиксирани печеливши линии, за да играят 5 x 4 барабана с плодова доброта. Въпреки че някои може да кажат, че това е почти една и съща игра, няма да сгрешите много, но тя все още запазва достатъчно разлики, за да направи привлекателността да се простира до разнообразна аудитория. Диапазонът на залагане включва залози от 40 до 800 монети на завъртане. Той включва карти с джакпот и хазартна игра и също така играе със средна вариация. Стилът му получава различен облик.

Той запазва същото страхотно качество, което се вижда при игрите на EGT, но за това излизане графиките са по-скоро в анимационен стил, отколкото истинската привлекателност на Burning Heart. Червеното отстъпва място на изобилие от зелено с ирландско усещане за дивата природа като четирилистна детелина, заедно с отчетливо ирландско усещане за джиг към някои от печелившите звуци. Огънят все още е твърда част от естетиката с печеливши комбинации, оживяващи с пламъци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.