май 26, 2024

5 Burning Heart

1 min read
5 Burning Heart

Чувствате ли се диви в сърцето си? Е, този видео слот 5 Burning Heart може просто да разпали вашите вътрешни въртящи се страсти със специалната си икона на диво сърце, която може да ви помогне да направите всички тези важни печеливши комбинации. И най-голямото от тези изплащания също не е за финта на сърцето, тежащо като 5000x множител за залог на линия.

Разбира се, високото ниво на волатилност на играта Pokie ще доведе до някои безплодни завъртания, което означава, че играчите ще трябва да упражнят малко търпение, преди големите награди да дойдат при тях. От друга страна, винаги можете да увеличите възвръщаемостта си с простата функция за хазарт на слота. Освен това има и някои непрекъснато нарастващи прогресивни джакпот награди, които могат да бъдат спечелени в бонус играта „Jackpot Cards“ на EGT.

Плодове и сърца

Софтуерът на EGT може и да не е толкова популярен като студията с големи имена като NetEnt, Microgaming и IGT, но все пак предлага някои солидни въртящи се игри като тази безплатна слот машина 5 Burning Heart. С 5 барабана, които са пълни с някои вкусно изглеждащи плодови символи, играта със сигурност ще привлече окото на всеки залагащ, който търси видео слот, който преодолява празнината между ретро аркадни игри и съвременна 3D графика.

Може би основната причина, поради която EGT не успява наистина да улови въображението на комарджиите по целия свят, е фактът, че изглежда, че произвежда един и същ слот отново и отново. Така че, ако изобщо сте запознати с някое от другите издания на създателя на игри, тогава ще знаете, че можете да очаквате същите стари плодови икони като череши, лимони, портокали, сливи, грозде и дини, да не споменаваме няколко други класически слот символи като златни звънчета, късметлии 7, знаци за долар и звезди.

Fruity Wins

Може да няма нищо особено ново или уникално в дизайна на тази слот машина, но това просто означава, че играчите могат да се съсредоточат единствено върху въртящото се действие. Когато става въпрос за игра на тази игра, няма скрити изненади или новомодни геймплейни елементи, само чисти завъртания с шанс да спечелите истински парични награди, когато три или повече съвпадащи икони се подравнят на една от 5-те фиксирани печеливши линии (дори ще получите малка награда, когато намерите две 7 икони на линия).

Най-голямата награда от всички е 5 000x коефициент на залог на линия и се присъжда всеки път, когато пет 7s попаднат в модел на печеливша линия. Така че, ако поставите най-добрия общ залог в играта от 100,00, вие ще получите максимален джакпот в основната игра от 100 000,00, което изобщо не е твърде долнопробно. И дори не е нужно да играете с тези големи залози, тъй като залогът с нисък лимит от 5,00 пак ще изплати до 5 000,00.

Вземете бонус

Тази игра е доста ортодоксална, що се отнася до темата и въртящото се действие, но това не означава, че не е напълно лишена от бонус функции. Всъщност има няколко допълнителни икони, които имат силата да присъждат специални печалби, като например двата скатер символа – изобразени със звезда и знак за долар – и двата могат да изплащат награди, когато символите се появят извън фиксираните модели на печеливша линия . На всичкото отгоре играчите могат да се надяват да спечелят някои горещи награди с разширяващата се икона на диво сърце, която се появява на барабани 2, 3 и 4.

Има и възможност да спечелите някои награди извън основната базова игра. Например, играчите могат да вземат печалбите си от завъртанията във функцията за хазарт. Всичко, което трябва да направите, е правилно да познаете дали картата за игра е червена или черна, за да удвоите печалбата от квалифициращото завъртане. Играта може също така да задейства прогресивна игра „Джакпот карти“ на случаен принцип, предлагайки четири различни пота с награди, в които да се забие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.