май 26, 2024

Versailles Gold

1 min read
Versailles Gold

Ако някога сте мислили, че имате заложби на велик миротворец – тогава е време да бъдете богато възнаградени за това, като играете „Versailles Gold“ интригуваща онлайн слот игра от EGT. Кралското семейство на Версай и Католическата църква са в конфликт и вашата работа е да ги обедините и да ги накарате да подпишат споразумение, като му дадете Кралския печат на одобрение.

Играйте го в сайтовете за хазарт на EGT и можете да спечелите награди, за да накарате краля, кралицата и кардинала да прозрат, като същевременно можете да спечелите и бонус игри и функции, включително Wild Royal Seals, Scattered Royal Seal безплатни завъртания, разширяващи се символи, бонус от джакпот карти и функция за удвояване на вашите пари.

Можете дори да проведете мирните си преговори на най-новата си мобилна джаджа, като същевременно има залагания за завъртане, които да отговарят на всички стилове на слот игра, благодарение на широка гама от комбинации за кредити и залагане на кредит.

Дворецът Версай

Дворецът Версай е една от наистина забележителните сгради в света и представлява прекрасен фон за тази игра с барабани 5 x 3, която също предлага на играчите 10 печеливши линии, както и множество възможности за спечелване на награди.

Дворцови награди

Можете да спечелите всички награди и бонуси от първата дума на вашите миротворчески усилия, а типът награди, които можете да очаквате, включва до 3000 монети за намиране на мистериозните букви, които може да държат ключа към части от мирните преговори.

Можете също така да спечелите до 15 000 монети за намиране на кралската карета, което е същото като за довеждане на кардинала на масата за преговорите.

Кралицата ще отнеме малко повече усилия да се убеди да се присъедини към мирните преговори, поради което убеждаването й струва до 40 000 монети, докато кралят вероятно ще бъде най-трудно от всички за убеждаване, поради което той струва до огромните 100 000 монети.

Това, от което наистина се нуждаете, за да финализирате договора, е да се сдобиете с Кралския печат, който може да присъди моментална награда до 50 000 монети. Може също така да стане Wild и да замени всички основни символи, за да създаде множество други награди.

Три кралски печата навсякъде по барабаните също ще задействат 12 безплатни завъртания, по време на които един символ ще се разшири, за да покрие цял барабан. Бонусът Jackpot Cards може да бъде присъден на случаен принцип и след това ще бъдете отведени до бонус табло, съдържащо 12 карти за игра.

Продължете да избирате карти, за да разкриете награди, докато не обърнете 3 карти от една и съща боя. Ако желаете, можете също да опитате да удвоите всяка награда под 7000 монети чрез функцията за удвояване на вашите пари, като предскажете правилно цвета на една карта за игра.

Много на карта

Не само религиозното бъдеще на Франция може да бъде във вашите ръце, но и перфектните въртящи се залози, които да отговарят на предпочитания от вас тип слот игра. Просто комбинирайте кредитни залози от 10 до 200 и кредит от 0,01 до 1,0 монета – за да направите вашия перфектен спин-залог.

Чисто злато

С такъв вълнуващ конфликт като неговия фокус и големи награди и бонуси за разрешаването на този конфликт – сигурни сме, че ще се съгласите, че тази игра е чисто злато!

Често задавани въпроси за слот Versailles Gold

Мога ли да играя слот машина Versailles Gold за истински пари?

Да, ако разгледате списък с препоръчани казина с истински пари, трябва да можете да намерите перфектния сайт за игра на слота Versailles Gold сега.

Има ли мобилна версия на слота Versailles Gold, която мога да пробвам?

Онлайн ротативката Versailles Gold е оптимизирана за мобилни устройства от EGT.

Бихте ли препоръчали слот машината Versailles Gold?

EGT е най-високо оценен доставчик на софтуер и затова не е изненада, че слотът Versailles Gold влезе в нашия списък с най-добрите онлайн игри. Защо не опитате?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.