юни 23, 2024

20 Diamonds

1 min read
20 diamonds slot

Бижутата блестят в тази ротативка с 5 барабана и 20 печеливши линии от Euro Games Technology. Темата е класически проста, представяйки блестящ набор от скъпоценни камъни в цялата им ярка и блестяща слава. Плюс това, геймплеят не е твърде сложен, за да се разбере – което може да се хареса на много новодошли във формата на слот машината, както и на много ретро спинъри. Това обаче означава, че липсва голямо бонус действие, различно от стандартната игра на EGT Jackpot Cards.

Блестящи завъртания

Има много видео слот машини с грандиозни теми и екзотичен дизайн, отвеждащи играчи до всяко кътче на света и извън него. Тази игра, от друга страна, дава възможност на играчите да се отпуснат с хубава и ясна тема, без да правят компромис с визуалния уау фактор. С набор от блестящи бижута на барабаните, включително рубини, сапфири, аметисти, изумруди и диаманти, тази ротативка обещава визуален спектакъл от цвят и светлина, който ще задоволи универсалната публика.

Цветът и светлината със сигурност са осигурени, особено след като печеливша комбинация от скъпоценни камъни ще накара изображенията да станат сияещи и блестящи. Всичко обаче изглежда малко прекалено – почти сякаш има твърде много детайли и блясък до степен, че камъните в крайна сметка изглеждат малко фалшиви и пластмасови. Може би фактът, че тази игра е предназначена да се играе на по-малки екрани, като например на мобилни телефони и таблети, е попречил на ефективността на визуалната естетика.

Мобилна игра

Като една от “Touch” игрите на EGT, 20 Diamonds е специално адаптирана за мобилна игра благодарение на изчистен контролен панел и серия от опции на менюто на сензорния екран. Като такива, спинърите ще трябва да докоснат иконата на зъбчатото колело в горния ляв ъгъл на екрана, за да получат достъп до опциите за залагане, където е възможно да избирате от 5 различни залога – 20, 40, 100, 200 и 400. Това е доста малък диапазон от залози, с които да играете, и не дава много възможности на консервативните играчи да играят някои сигурни завъртания. Така че ще трябва да сте доста ангажирани да се разделите с големи части от баланса си, ако искате да играете тази игра.

Осребрете вашите бижута

Тази слот машина има 20 постоянни печеливши линии, което означава, че има относително добър баланс между честотата на печалбите и размера на наградите. Всъщност простото намиране на три от най-малко ценните скъпоценни камъни в играта на печеливша линия, тръгваща вдясно от първия барабан, ще изплати множител на залога на линия от 10 пъти. А оттам нататък пътят е нагоре. Можете да видите всички печеливши комбинации за стандартни плащащи символи по-долу със съответните им стойности на множителя на залога на линия.

Символ 3 подред 4 подред 5 подред
Червен рубин 10x 20x 100x
Зелен смарагд 10x 20x 100x
Жълт топаз 10x 20x 100x
Лилав аметист 20x 40x 200x
Син сапфир 20x 40x 200x
Бял диамант 20x 80x 400x

Wild и Scatter

Тази оптимизирана за мобилни устройства слот машина не може да се похвали с големи бонус функции, но дава малко помощ на спинърите с няколко специални символа за игра. Първият от тях е инкрустираният със скъпоценни камъни късметлийски 7 символ, който играе ролята на уайлд икона за завършване на печеливши линии на мястото на други символи. Нещо повече, пет от тези символи подред възнаграждават стойността на умножителя на най-големия залог на линия от 1000x.

Единственият символ, който не може да бъде заменен от дивото число 7, е скатер символът – изобразен със зелена, жълта и синя звезда. Не е необходимо това изображение да се появява на конкретна печеливша линия, за да възнагради спинърите. В действителност намирането на пет от тези звезди на всеки барабан при едно завъртане ще изплати общ множител на залога от 500x. Това, скъпи спинери, ще превърне максималния залог от 400 кредита в огромен джакпот от 200 000 монети.

Хазарт и бонус

Колкото и късметлия да сте, е много малко вероятно да правите такива печалби с всяко завъртане. Можете обаче да увеличите малките си печалби с бърз и лесен залог. Просто познайте дали отхвърлената карта за игра е червена или черна и можете да удвоите печалбите си от квалифициращото завъртане. Всички неправилни хазартни игри ще доведат до загуба на спечелената сума и ще се върнете към основната игра без нищо за показване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.