юни 23, 2024

Frog Story

1 min read
Frog Story

В приказките жабата се превръща в принцеса след целувка от единствената си истинска любов. В Frog Story жабата може просто да се превърне в злато, ако късметът е на ваша страна

Тази видео слот игра на EGT съчетава традиционни елементи от известни детски истории с няколко изненади, за да накара играчите да се забавляват и копнеят за още няколко завъртания.

За да видите как всичко това се превежда по отношение на геймплей и атмосфера, продължете да четете това пълно ревю на Frog Story. Можете също така да играете този слот за истински пари в препоръчаните от нас казина или да го изпробвате с безплатни кредити в нашата колекция от безплатни слот машини.

Имало едно време…

Frog Story се развива в приказна вселена, съвсем очевидно, и в такава дизайнерите се стремят да създадат атмосфера на фантазия и мистерия.

Действието се развива в гора, с буйна растителност и сложни корени на дървета, сливащи се в средата на пътеката. Можете да зърнете бистър поток, ограден с цветя, целият окъпан в мека слънчева светлина. Както вероятно сте разбрали сега, настройките са доста идилични и спокойни. Ще умрете, за да изследвате тази омагьосана гора малко по-нататък.

Както обикновено в творенията на EGT, няма фонова музика, а вместо това няколко звукови ефекта, задействани от въртенето на барабаните и след всяка печалба.

Навлизане в гората

По отношение на геймплея, Frog Story е безсмислена. Имате пет барабана и 20 фиксирани печеливши линии, на които да залагате, без възможност да деактивирате някои печеливши линии. Това ви оставя само един параметър за промяна: действителния размер на вашия залог. Използвайте преките пътища в долната част на екрана на играта, за да изберете между залог от 20, 40, 100, 200 или 400 монети. Макарите ще започнат да се въртят автоматично, след като направите своя избор.

След всяка печалба, обикновено състояща се от комбинация от еднакви печеливши линии, ще имате възможност да залагате новите си монети, като щракнете върху съответния бутон, когато се появи. Мини играта, която следва, е просто предизвикателство за отгатване, при което трябва да познаете цвета на скрита карта. Всеки правилен отговор ще удвои златото ви, но играта ще приключи с една единствена грешка – и златото ви също ще изчезне завинаги.

Друга възможност е да използвате оранжевия бутон за автоматично пускане от лявата страна на екрана, за да оставите барабаните да се въртят свободно на постоянен залог толкова дълго, колкото искате. Настанете се и гледайте как печалбите се трупат! И имайте предвид, че всяка печалба ви дава шанс да задействате и бонус играта Jackpot Cards, единственият вход към прогресивните джакпоти на Frog Story. Има четири от тях, показани в текущите броячи в горната част на екрана. След като играта започне, започнете да избирате карти с лицето надолу, докато намерите три от една и съща боя. Ще съберете съответния гигантски джакпот моментално.

Магията е във въздуха

Нека сега да разгледаме таблицата с печалбите на Frog Story. Започва с няколко класически символа: вале, дама, поп и асо в цветна калиграфия. Те не плащат много, но така или иначе могат да проправят пътя към по-големи печалби благодарение на функцията Toppling Reels.

Те са последвани от мистериозен сандък със съкровища, набор от магически отвари, принцесата и принца и накрая старият и мъдър магьосник. Всеки символ е пълен с детайли и започва да се движи, когато образува печеливша комбинация, което прави играта много оживена и забавна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.