юли 17, 2024

50 Amazons Battle

1 min read
50 Amazons' Battle

50 Amazons’ Battle Slot Review преглед на слота

Проправете си път през гъстите джунгли на Южна Америка, за да играете на слот машината 50 Amazons’ Battle. Друга възможност е просто да се отпуснете и да играете слот играта 50 Amazons’ Battle от комфорта на дома си на компютър или мобилно устройство. Знаем кое бихме предпочели и това не включва хакване през тропическите гори.

Това е слот с пет барабана, който носи част от името си от 50-те печеливши линии, които се пресичат отляво надясно. Останалата част от заглавието идва от тигъра, брадвата, бронирания кон и красивите жени от Амазонка, които изпълват екрана. С кого се бият? Никога не знаем, но с подредени уайлд символи, безплатни игри, прогресивни джакпоти и опцията за залагане на печалби, предисторията няма значение.

Играйте онлайн слота 50 Amazons’ Battle в препоръчано казино, за да видите дали най-могъщата река на Земята може да ви затрупа с награди.

Приключения в Амазонка

Разположени на пищен зелен фон, петте барабана подреждат своите символи на четири реда. Всяка макара е обрамчена от изключително сложен модел в резбован дървен ефект, а детайлите се простират до реалистичните символи. Иконите на картите за игра са склонни да запълват голяма част от екрана и докато те отклоняват вниманието от амазонската тема, поне редовното им появяване води до чести печеливши комбинации от тях.

Ще ви трябват три или повече на печеливша линия, започвайки от лявата страна, за да спечелите награда. По-добре плащащите символи включват великолепен тигър, почиващ в джунглата на слот машината 50 Amazons’ Battle. Тигрите произхождат от Азия, а не от Южна Америка, но подобно на реката, просто бихме пренебрегнали този малък детайл и бихме се оставили на течението. Четирите жени войни със сигурност ще привлекат вниманието ви. Тези прекрасни момичета, в облекла по тялото и изрисувани лица изглеждат готови да отидат на война.

Разгледайте богатствата на Южна Америка

С диапазон на залагане от само 0,50 на завъртане с всички активирани линии до 100,00, слот играта 50 Amazons’ Battle е подходяща за всички, освен за най-малките или най-големите банкроли. Той идва със среден процент на изплащане, посочен на 96,12%, което е доста щедро, докато ниската до средна волатилност трябва да доведе до появата на печеливши комбинации доста често.

Опциите включват автоматично завъртане на барабаните и можете да играете безплатно слота 50 Amazons’ Battle точно тук, преди да направите парични залози.

Отворете таблицата с печалби и ще видите, че русата амазонка е най-ценният стандартен символ. Тя струва между пет и 50 пъти вашия залог на линия, което не е много, но това е следствие от сравнително ниската вариация.

Можете да залагате всяка печалба под 1750 монети. Просто намерете правилно време за щракване върху червени или черни бутони, докато карта за игра мига между цветовете, за да удвоите задействащата награда. Сбъркате и ще бъдете изпратени обратно на барабаните без нищо.

Борете се за правото си на бонус функции

Най-ценният символ е конят. Това внушително животно връща 1000 пъти залога ви на линия, когато галопира през всичките пет барабана. Това също е уайлд символ, който изпълнява обичайния трик за заместване на други, ако е необходимо за завършване на линия. Конят не може да действа като скатер символ.

За да ви помогне, уайлдът на онлайн слота 50 Amazons’ Battle е подреден уайлд символ, появяващ се на няколко реда високо на барабана. Това подредено изображение на страховито изглеждаща брадва пресича стандартния геймплей, за да стартира бонус рунд с безплатни завъртания. Десет скатера стартират седем допълнителни завъртания, като 11 или 12 задействат съответно 15 и 30 бонус игри.

Прогресивен джакпот на четири нива се предлага в цялата гама на EGT. Играйте на слот машината 50 Amazons’ Battle и тя може да се задейства при всяко завъртане, отвеждайки ви до мрежа от 12 карти за игра с лицето надолу. Просто изберете карти в произволен ред, за да разкриете техните цветове и вземете джакпот, ако намерите три от един вид.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.