юли 17, 2024

40 Hot & Cash

1 min read
40 Hot & Cash

Някои разработчици на онлайн казина не могат да устоят да преразгледат своите класически игри за вдъхновение. Американският гигант Bally, например, преработи и обнови гамата си от видео слотове Quick Hit многократно.

И ако сте се наслаждавали на носталгичните слотове на EGT в миналото, ще се затоплите към новия видео слот 40 Hot & Cash. Надграждане на простата слот машина Hot & Cash, 40 Hot & Cash увеличава броя на печелившите линии и дава тласък на хазартното действие.

Разбира се, феновете на прогресивния джакпот не са пропуснати. 40 Hot & Cash включва същия страхотен бонус Jackpot Cards, който се намира в много онлайн слотове на EGT. Нека да разгледаме по-отблизо и да видим дали увеличаването на игровото действие е мъдър ход.

Ударете 40 печеливши линии при 1-3 кредита на линия

България може да не изглежда като място за домакин на онлайн слот гигант. Но Източна Европа е мястото, което Euro Games Technology (EGT) нарича дом. Основана през 2002 г., базираната в София EGT е произвела десетки слотове за доходоносния пазар на офлайн казино. И сега много от най-добрите слотове на EGT могат да бъдат намерени в мрежата. Всъщност ще намерите добра селекция от игри в най-добрите онлайн казина на EGT.

Безплатната слот машина 40 Hot & Cash е леко надграждане на по-ранната игра Hot & Cash. Има повече действие за начало – 40 печеливши линии вместо 20 – и повече налични монети. Плюс това, играчите все още могат да получат достъп до четири сочни прогресивни джакпота.

Залозите в играта започват от само 0,01 в 40 Hot & Cash, но комарджиите могат да залагат до три монети на линия. Има и пет стъпки за залагане, зададени за играча: 40, 80, 200, 400 и 800 монети. 40-те печеливши линии са фиксирани.

Въпреки че има функция за автоматично пускане в 40 Hot & Cash, можете да настроите барабаните да се въртят, като просто щракнете върху сумите на залога. Ако щракнете втори път, барабаните веднага ще спрат.

Спечелете до 20 000,00 с Червените седморки

За разлика от повечето съвременни класически слотове, в 40 Hot & Cash всъщност има доста много реални пари. Изплащанията се извършват при подреждане на 3, 4 или 5 съвпадащи символа на една от линиите. Черешите са нископлатените икони и дават 5-50 монети за 3, 4 или 5 съответстващи символа. Портокалите плащат същото. Сливите и лимоните плащат 10-100 монети за 3-5 на печеливша линия, докато 3-5 грозде или дини плащат 10-200 монети. Докато разпространението на изплащанията изглежда ниско, много символи могат да се появят подредени върху барабаните.

В 40 Hot & Cash има уайлд символ под формата на зелен знак за долар. Появява се само на втория, третия и четвъртия барабан. Въпреки това, когато се появи, той ще се разшири наляво и надясно върху съседните барабани, за да спечели на играча потенциален паричен тласък. Уайлдовете заместват всички останали символи освен скатерите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.