април 12, 2024

Extra Stars слот

1 min read
Extra Stars

Ако искате да играете с една от най-големите звезди на пазара на онлайн слот игри – тогава вероятно е време да играете „Extra Stars“ – забавната онлайн слот игра на EGT. Звездата на играта е Wild звезда, която има силата да се разширява и да покрива всеки барабан, на който се приземи, а след това да замества всички останали символи, за да създаде множество допълнителни награди. Видовете награди, които тя може да замени, достигат до 20 000 монети, а освен това има и много други големи бонусни игри и функции, включително Джакпот карти и функция за удвояване на парите.

С голям и разнообразен избор от кредитни залози и кредитни стойности, този слот може да се превърне в звездата на деня на всеки, като дори можете да му позволите да играе главна роля на любимата си мобилна джаджа, като iPad или таблет.

Характерно за много от слотовете на EGT е, че тази игра е без излишни емоции и тръпки. Мрежата от 5 x 3 барабана е с прост дизайн и играчите, които обичат да играят за големи награди и бонуси, няма да губят много време, за да се възхищават на безсмислени анимации – а ще могат да се заемат с попълването на банковия си баланс при всяка възможност.

Звездни награди

Както може да се очаква от слот с главен герой звезда – можете да спечелите много звездни награди. Дори малките череши и скромните лимони са звезди сами по себе си и могат да донесат награди до 2000 монети. Оттук нататък вашата звезда винаги е във възход – сливите и портокалите носят до 3000 монети, пъпешите и гроздето – до 4000 монети, а бананите – до 10 000 монети. Звездата в таблицата с печалбите е 7-те, които носят до 20 000 монети.

Wild Star може да се появи на барабани 2, 3 и 4 и незабавно се разгръща, за да покрие целия барабан и да присъди няколко награди, ако е възможно. Разширената уайлд звезда ще даде и едно повторно завъртане в опит да се присъдят още повече награди. Функцията Джакпот карти може да бъде спечелена след всяко завъртане и ще ви бъдат представени 12 карти. Зад всяка карта се крие незабавна награда и можете да продължите да печелите тези награди, докато не получите три карти от един и същи цвят – с което бонусът приключва. Всички печалби под 7000 монети могат да бъдат заложени и във функцията Gamble. За да удвоите парите си, трябва само да познаете правилно дали дадена карта е черна или червена.

Допълнителни специални залози

Добрият слот трябва да позволява на играчите с различен опит и бюджет да му се наслаждават, а Extra Stars не разочарова. Всички играчи могат да играят на всички 10 печеливши линии на всяко завъртане, но те могат да бъдат залагани с различни кредитни стойности от 0,01 до 1,0 монета и с различни кредитни залози от 10 до 200.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.