юли 17, 2024

Secrets of Alchemy

1 min read
Secrets of Alchemy

Ако някога сте мечтали да можете да превърнете всичко, което искате, в злато – тогава е време да играете на „Secrets of Alchemy“, онлайн слот игра от EGT. След като усвоите формулата, ще можете да превръщате всякакви предмети в злато и след това да превръщате златото в големи парични награди. Освен това ще можете да играете всякакви бонус игри, включително Wild Alchemists, Scattered Secret Castles, Jackpot Cards и функция Double-or-Nothing Gamble.

С голямо разнообразие от комбинации за кредит и кредит-залог, от които можете да избирате, този слот с научна тематика също е перфектен за всички видове слот играчи, независимо дали обичате да играете на малки залози или дори ако сте хай-ролер. Можете дори да се занимавате с алхимия чрез най-новата си и най-добра мобилна джаджа.

Тайна работилница

Сега, когато сте открили формулата, отчаяно искате да скриете тайната си от други бъдещи алхимици и затова сте се скрили в тайна работилница. Тук ще можете да превърнете всичко, което изберете в злато, включително произволни предмети като карти за игра и рози, и дори хора, ако открият вашата тайна.

Претегляне на вашето злато

В момента, в който превърнете някой от предметите, които намерите в злато, ще можете да ги претеглите за пари. Картите за игра могат да бъдат претеглени за до 3000 монети, златните кюлчета за до 4000 монети и книгите за 6000 монети. И не се страхувайте да превърнете други бъдещи алхимици в злато, тъй като женските златни статуи струват до 10 000 монети, а мъжките златни статуи струват до 20 000 монети.

Когато усъвършенствате алхимичната си формула, тя също ще има силата да стане дива и след това може да превърне всичко по пътя си в злато, за да създаде множество златни награди в таблицата за изплащане. Тъй като други бъдещи алхимици винаги се опитват да ви проследят, може също да искате да следите за места, в които бихте могли да се скриете, като Разпръснати замъци. Намерете 3 разпръснати замъка и можете също да поискате награда от 2500 монети и допълнителен бонус от 7 безплатни завъртания, които също могат да бъдат повторно задействани. Успехът ви може да доведе до това да бъдете възнаградени с бонус за джакпот карти, в който ще имате шанса да видите дали можете да създадете друга перфектна формула, за да изкачите 4 нива, за да достигнете 1 от 4 потенциални джакпот награди. Всички малки късчета злато на стойност по-малко от 15 000 монети също могат да бъдат залагани на функцията Double-Or-Nothing Gamble. Тук не е необходима наука, а само малко късмет, тъй като трябва да познаете правилно цвета на карта, за да удвоите наградата си.

Алхимията може да изисква тайна формула – но няма идеална тайна формула за залагане, която да отключи безкрайно злато. Въпреки това има достатъчно кредитни комбинации и комбинации за кредитен залог за всеки бъдещ алхимик, за да може да намери своя перфектен залог за завъртане. Комплектът от 25 линии на играта може да се играе от минимум 0,25 монети на завъртане до максимум 500 монети на завъртане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.