юни 23, 2024

Extremely Hot

1 min read
extremely hot slot

Lucky & Wild е ярък и жизнен видео слот от Euro Games Technology, който използва технология със сензорен екран, за да оптимизира играта за мобилни спинери. Играта има класическа тема с модерен привкус, базирайки се на няколко нетрадиционни символа, които са изобразени в зашеметяващи 3D детайли.

Що се отнася до печалбите на дъската, играчите могат да се надяват да ги очакват доста зашеметяващи награди с 20 печеливши линии и джакпот със скатер символ от 80 000 кредита. За съжаление, слот машината не може да се похвали с някакви особено умопомрачителни бонус функции, но предлага някои разтягащи се диви икони, както и конвенционалната игра на EGT gamble и Jackpot Cards.

Ново завъртане на стара класика

Когато казваме, че тази слот машина е с класическа тема, трябва наистина да кажем, че играта на EGT е с класическа тема. Това е така, защото в действителност този слот наистина губи с визуалните конвенции на истински аркадни традиции, със сигурност достатъчно, за да накара пуристите на слот машините да го смятат за видео слот, а не като чиста ретро игра.

Това обаче не означава, че Lucky & Wild не е удоволствие за гледане, защото 5-те барабана са добре проектирани с 3D графики и са снабдени със зрели и сочни плодове, като череши, портокали, дини и др. грозде. Други традиционно ретро икони в играта включват златна камбана, голямо червено щастливо число 7 и звезда.

Играта обаче въвежда и няколко нови символа в класическата спин-о-сфера, като четирилистна детелина и златна подкова – надяваме се, че и двата ще донесат малко късмет на вашите завъртания!

С 20 печеливши линии, постоянно поставени върху 5-те барабана, играчите в тази игра не би трябвало да се нуждаят от твърде много късмет, за да бъдат в печелившия край на успешно завъртане. Всъщност всичко, което играчите трябва да направят, е да подредят поне три или повече съвпадащи символа от таблицата с печалби по-долу и ще получат награда за умножение на залога на линия. Наличните залози на линия работят като 1, 2, 5, 10 и 20 кредита.

Някои допълнителни късметлийски символи

Както можете да видите, символът на златната подкова в Lucky & Wild действа като уайлд символ, което означава, че ще замести всички други икони в таблицата с печалби, за да завърши печелившите линии. Това е наистина голям късмет!

Има две икони, които обаче няма да бъдат засегнати от тази дива подкова, и те са звездата и четирилистната детелина. На първо място, символът на звездата е стандартна скатер икона, която ще се появи навсякъде по барабаните, за да присъди награди за общ залог на стойност 5x, 20x и 200x (това прави най-големия джакпот за единична печалба в играта от 80 000 кредита, ако общ залог е 400 кредита е поставен). Иконата на детелина, от друга страна, е малко по-интересна. Това е така, защото този символ – който се появява само на барабани 2 и 4 – ще се разтегне, за да покрие всички съседни позиции, когато се появи. Тези блокове от символи на детелина след това ще действат като уайлд символи, потенциално предлагайки някои абсолютно огромни печалби.

Обичайните странични игри Egt

Ако сте запознати със софтуерните слот машини на EGT, тогава ще сте добре запознати с различните странични игри, които идват с всяко заглавие в тяхната колекция – а именно хазартна игра и игра с джакпот карти. Първата от тези странични игри може да бъде инициирана от въртящия се всеки път, когато намери печалба, която е по-малка от 35 пъти стойността на общия залог, което им предлага шанс да удвоят печалбата чрез правилно отгатване на цвета на обърната карта за игра.

Що се отнася до играта Jackpot Cards, играчите ще трябва да се надяват, че късметът им е там, защото функцията се присъжда само на случаен принцип. Въпреки това бонус рундът си струва да се изчака, тъй като предлага шанс да спечелите един от четирите прогресивни джакпота. Всичко, което играчите трябва да направят, е да съпоставят три цвята на карти, за да спечелят съответната джакпот награда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.