юни 23, 2024

Genius of Leonardo

1 min read
Genius of Leonardo

Леонардо да Винчи е може би най-известният и най-влиятелният учен и изобретател на всички времена. Това, което вероятно никога не му е приписвано досега, се превръща в централна тема на видео слот игра.

EGT се зае да коригира тази грешка с Genius of Leonardo, игра, която е едновременно забавна и поучителна за играчите. Истинско поклонение пред изобретателността на италианския майстор.

Ако искате да знаете как всичко това се превежда по отношение на геймплея и как можете да спечелите впечатляващи парични награди, прочетете нататък…

Италиански чар

Играта се развива в родната Италия на да Винчи и като такава, бихте били прави да очаквате красиви пейзажи и архитектура.

На фона е изобразена красивата италианска провинция с нейните нежно хълмисти зелени хълмове и меко синьо небе. Можете също така да зърнете река и каменен мост, пресичащ я, водещ до град, доминиран от голяма катедрала с купол, напомнящ на Дуомото във Флоренция.

Сцената е тиха, но нещата стават по-оживени с всяка печеливша комбинация, тъй като символите на барабана започват да променят формата си и свири весела мелодия. Genius of Leonardo е красива игра за гледане, без съмнение има, но сега е време да видим как точно се играе.

Настройте се за успех

Това творение на EGT се основава на настройка с 5 барабана, в които са начертани 30 потенциални печеливши линии. Започнете играта си, като изберете колко печеливши линии да активирате; страничните раздели са тук само за това.

Изберете 1, 5, 10, 20 или 30 печеливши линии, като щракнете върху съответния пряк път. Следващата ви логична стъпка е да заложите 1, 2, 5, 10 или 20 монети на печеливша линия, като използвате бутоните, разположени точно под барабаните.

Сумата, показана на тях, ще бъде автоматично коригирана според другите ви настройки и щракването върху тях веднага ще задвижи барабаните.

Обичайният оранжев бутон за автоматично пускане все още е там за тези, които предпочитат да оставят компютъра да се върти отново и отново. За останалите, които са се придържали към режима на едно завъртане, имайте предвид, че след всяка печалба можете да щракнете върху бутона Gamble и да опитате да удвоите печалбите си, като познаете правилно цвета на скрита карта.

Можете да повторите операцията няколко пъти, но първата ви грешка ще бъде и последната ви – и в същото време можете да се сбогувате с новите си печалби.

Изучаване на най-великите произведения на Учителя

Таблицата с печалби на Genius of Leonardo е предимно каталог на най-разпознаваемите изобретения и произведения на изкуството на да Винчи.

Най-често само, тъй като започваме в най-долната част с класическите символи, вдъхновени от картите за игра, вариращи от 10 до асото. Това са добре познати икони на много играчи, тук с елегантен и извит шрифт.

Нещата стават по-интересни с останалите основни символи, представящи емблематични изобретения на италианския майстор. Може да разпознаете прототип на автомобил, някакъв вид летяща машина, елементарно крило, механична лодка и нещо, което може да се опише само като прародителен танк, бронирано превозно средство, готово за битка. Всички символи са красиво проектирани и отразяват изключителния талант и гений на да Винчи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.