юли 17, 2024

50 Horses

1 min read
50 Horses

Оседлайте любимите си коне и се завъртете с тази слот машина с конна тема от Euro Games Technology. С класически естетически стил и някои конвенционални функции на геймплей като безплатни завъртания и диви печалби, 50 Horses не е най-вълнуващата опция за играчи, които търсят голямо анимирано действие и уникални бонус игри.

Играта с 5 барабана обаче предоставя изобилие от потенциални печалби, благодарение на 50 печеливши линии и стандартен джакпот от 20 000. Плюс това, слот машината предлага проста хазартна игра 50/50 и играта Jackpot Cards на софтуера EGT, давайки шанс на играчите да спечелят един от четирите прогресивни джакпота.

50 Horses го поддържа сравнително опростен откъм темата, с ясен дизайн на слот машина, който празнува всичко конско. Така че, ако оценявате силата и красотата на благородните еднокопитни животни, тогава тази ротативка ще бъде точно за вас. Макарите на играта включват редица великолепни екземпляри от света на конете, с икони, изобразяващи разнообразие от породи и цветове, като черен фризийски кон, кафяв кон от еленова кожа, перлено бял кон и кестенявокафяв кон.

Също така на барабаните се появяват няколко конни ездачи, носещи всички регалии за професионално конно шоу, докато има и изображение на трибуна, пълна с аплодиращи фенове. Самите барабани са разположени в сладко зелена и естествена среда, показвайки проблясъци на коне, които се разхождат свободно, докато пасат на откритите пасища.

Тази ротативка дава на любителите на коне бегъл поглед към много аспекти от света на конете, с разнообразие от породи и настройки. И въпреки че графиките са представени като двуизмерни илюстрации, те са идеално детайлни и ясни за окото. Освен това играчите могат да следят за някои прости анимации, когато определени символи се подредят в печеливши комбинации, показвайки коня в тръс и движения на задните си крака.

Заложете на Печелившия кон

50 Horses получава името си от факта, че слот машината има 50 печеливши линии, върху които могат да се формират печеливши последователности. Като такива, спинърите не трябва да чакат твърде дълго, преди да могат да се насладят на някои завъртания с изплащане на награди. Въпреки че, като каза това, възможно е да играете с по-малко печеливши линии, ако залагащите искат да ограничат размера на общите си залози. Опциите за печеливша линия са както следва: 1, 10, 20, 30 и 50. Междувременно диапазонът на опциите за залог на линия е изброен в следните кредитни стойности: 1, 2, 5, 10 и 20. Следователно, най-ниският възможен залог в играта залогът на завъртане е 1 кредит, докато най-големият възможен залог би бил 1000 кредита.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.