май 26, 2024

Dragon Hot: Вашето Приключение с Дракони

1 min read
Dragon Hot

Dragon Hot е една от най-новата онлайн слот машина на гигантите в областта на игрите EGT и тя е различна. Безплатният слот Dragon Hot включва множество класически плодове в цветен 3D формат, реалистичен дизайн и множество начини, по които играчите могат да спечелят вкусна печалба. Залозите започват от нисък лимит от 20 монети в този видеослот Dragon Hot с 5 барабана и 20 печеливши линии, а над плодоносните барабани се намират не един, а цели четири прогресивни джакпота.

Бонус функциите ще вдъхнат малко огън в играта ви със скатер символи, уайлд символи, уайлд функция, игрална функция и произволна функция за прогресивен джакпот. Играйте тази безплатна слот игра, преди да заложите истински пари, и вижте какво точно предлага тази нова игра. Задействайте късметлийските горещи седморки на печелившата си линия и наблюдавайте как банката ви нараства с 60 000 монети.

Поговорката гласи, че трима са тълпа, но в този случай четирима са тълпа – но в добрия смисъл на думата. Барабаните на играта са уникални, защото в лявата част на екрана се намира слот машина с 5 барабана и 5 печеливши линии, а непосредствено вляво от нея има още три слот машини с 5 барабана и 5 печеливши линии – но въпреки оформлението, това е слот машина с 5 барабана и 20 печеливши линии с планета от апетитни награди.

В горната част на основния комплект барабани са разположени три огнедишащи дракона, седящи върху камъни. Dragon Hot е слот на приказна тематика, който предлага нотка на средновековие благодарение на каменните структури, които държат плодовете и символите на място. Червени седморки, четирилистни детелини, дини, лимони, череши, знак за долар, лилава звезда, портокали, сливи, златни камбанки и грозде са символите на тази игра, като червените седморки предлагат най-големите парични награди.

Горещи джакпоти

За да се сдобиете с прогресивните джакпоти в горната част на игралния екран, трябва да задействате функцията за случаен джакпот, за която ще ви разкажем в следващия раздел на това ревю. Печалбите от основната игра могат да ви донесат огромни парични награди в зависимост от залога ви, така че играчите, които залагат максимален залог с висок лимит от 400 монети на завъртане, ще спечелят най-много от играта. Печеливша линия, пълна с червени седморки, предлага непрогресивния джакпот от 60 000 монети, докато динята, знакът на долара и гроздето предлагат печалба от 10 000 монети.

Огнени функции

Четирилистната детелина е уайлд символът на играта, който се появява на барабани 2, 3 и 4 и замества всички останали символи на играта (с изключение на скатер символите). В тази игра има два скатер символа: знакът за долар и лилавата звезда – поне 3 съвпадащи символа ще донесат печалба. Ако 1, 2 или 3 уайлд символа се появят в основния комплект барабани и са част от печеливш резултат, драконът, който се намира над този барабан, ще прелети до другите три слот машини и ще вземе тези уайлд символи със себе си, за да създаде още по-големи шансове за печалба. Само да вметнем, че ако търсите още повече жега, не забравяйте да опитате другите класически игри като 40 Burning Hot и 40 Super Hot слотове! Само една забележка: ако търсите още повече жега, не забравяйте да опитате и други класики като 40 Burning Hot и 40 Super Hot слотове!

Залагайте на всяка печалба от основната игра, за да удвоите първоначалната си печалба – това е проста червена или черна игра, която може да ви възнагради или да открадне всичките ви пари. Мистериозният прогресивен джакпот се присъжда на случаен принцип и Вие просто избирате от 12-те карти с лицето надолу, за да се опитате да съвпаднете с цвят от 3 карти – ако успеете да го направите, печелите съответния прогресивен джакпот.

Ако сте в настроение за още драконови приключения, Dragons Revenge от MobiLots е впечатляващо творение с 5 барабана и 10 линии на изплащане, което ви отвежда право в сърцето на драконовата тъмница. Символите на барабаните отразяват битка и богати награди, а от вас зависи да убиете дракона и да вземете всичките му съкровища за свои. Играйте от 1,00 до 100,00 и може да се възползвате от зашеметяваща функция Wild, разширяващи се Wild символи, повторни завъртания на барабаните и лепкави Wild символи.

EGT са създали зашеметяваща анимирана слот машина, която не само предлага много печеливши комбинации, но и зашеметяващ дизайн и тема. Смятаме, че Dragon Hot е слот със средна вариативност, който обича да ви вълнува с редовни печалби – макар и малки. За да се сдобиете с големи парични суми, трябва да залагате големи суми и да внимавате с функцията за залагане, защото тя е с шанс 50/50 и накрая може да съжалявате, че сте участвали в нея. Липсата на безплатни завъртания и бонус игра става очевидна след известно време игра, но има много редовни печалби и функция Wild, които ще ви забавляват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.