юни 23, 2024

Lucky Hot

1 min read
Lucky Hot

С име като Lucky Hot не е изненада, че тази слот машина на Euro Games Technology е класическа ретро игра с 3 барабана. За съжаление, в геймплея няма нищо особено, тъй като липсват безплатни завъртания, уайлд символи и скатер икони. Въпреки това се предлага джакпот от 15 000 кредита, както и няколко обикновени множителя 2 пъти. Освен това тази игра на EGT разполага с всички класически допълнителни функции, които можете да очаквате от доставчика на софтуер, като например странична игра Jackpot Cards и елемент на залагане 50/50.

Връщане към основите

Съвременните онлайн слот машини, като 40 Burning Hot и 40 Super Hot, са все по-често проектирани да бъдат по-големи, по-смели и пълни със странични бонусни функции. Този слот, от друга страна, е прост и приятен, като се връща към основите с тема за машина за плодове в аркадни размери. Има само 3 барабана и не повече от 5 печеливши линии, на които можете да подредите серия от незабавно разпознаваеми символи на играта. В тази смесица от плодове са включени череши, лимони, портокали и сливи, докато се появяват още няколко любими винтидж слот машини като камбанки, барове, звезди и седморки.

Визуално играта Lucky Hot е доста цветна и приятна за гледане, но не предлага нищо особено, освен малко огнена анимация, когато се подредят еднакви символи. Нещо повече, няма дори никакви интересни звукови ефекти, освен ако случайно не се натъкнете на печеливша поредица, в който случай ще прозвучи обикновена аркадна мелодия.

Победи в права линия

5-те печеливши линии на тази 3-барабанна слот машина са постоянно фиксирани, като три от тях са хоризонтални, а две – диагонални. Това означава, че при 3барабанните слот машини има приличен шанс да откриете печеливша линия от символи. Ако това се случи, като награда ще получите множител на залога на линията, който започва от едва 5 пъти за три подредени символа камбана. Следват плодовете, които ще изплатят 40 пъти стойността на залога на линия за печеливша редица. Иконите на барове могат да изплатят 60x, звездите – 200x, а ред от 7-ци ще изплати най-големия множител на залога за линия от 750x.

Победите обаче не спират дотук. Защото тази слот машина предлага специален символ мултипликатор, който удвоява стойността на всички печалби от завъртане, при което всички 9 позиции на барабаните са изпълнени с икони на плодове.

За съжаление предлаганите залози са доста ограничени. Всъщност има само пет възможности за избор – 5, 10, 25, 50 и 100. С оглед на това Lucky Hot може да не е много подходяща за играчи, които искат да поемат огромни рискове, за да получат огромни печалби. Всъщност максималната печалба, която може да спечелите с максимален залог от 100 кредита, е ограничена до 15 000 кредита, което не е особено зашеметяващо.

Заложете на хазартната игра

Дори и при такава ниска система за изплащане на печалби, играчите на тази слот машина винаги могат да увеличат печалбите си с играта „Двойно или нищо“. Това е доста стандартна допълнителна игра, която изисква от играчите просто да познаят дали обърнатата карта е червена или черна. Ако познаете правилно, ще удвоите печалбите си от квалифициращото завъртане и ще получите още един шанс да познаете. Ако познаете погрешно, всички първоначални печалби и всички натрупани печалби от хазартни игри се губят и се връщате към барабаните с празни ръце.

Джакпот карти

Друг интригуващ (и потенциално възнаграждаващ) елемент от играта на Lucy Hot е специалната странична игра „Джакпот карти“. Тази функция работи на повече или по-малко всяка слот машина EGT и е много лесна за игра. Ще видите 12 карти за игра с лицето надолу и трябва да намерите три еднакви бои. Ако успеете, тогава ще спечелите прогресивния джакпот, който отговаря на боята – тези награди могат да се видят как нарастват стойността им в горната част на екрана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.