юни 23, 2024

Fruits Kingdom

1 min read
Fruits Kingdom

Може да сте посещавали много плодови места в пътуванията си със слот игри – но се съмняваме, че някога сте изпитвали кралски плодове като тези в „Fruits Kingdom“ онлайн слот игра от EGT. В това кралство, под зоркото око на красив плодов крал и красива плодова кралица, можете да спечелите кошница с големи награди за събиране на всякакви плодове, включително череши, лимони, сливи, портокали, пъпеши, грозде и ябълки. Можете също така да играете много бонус игри и функции, включително Wild Crowns, Scattered Stars, Free Spins, Джакпот карти и функция Double-It Gamble.

Можете дори да се насладите на плодове чрез всяко модерно мобилно устройство, докато със супер селекция от кредитни залози и кредитни стойности, от които да избирате, това е слот игра, на която могат да се наслаждават голямо разнообразие от слот играчи в сайтовете на казино EGT.

Красивата русокоса кралица обича да ви размахва царствената си ръка, когато присъжда печалба, а също така блести перленобелите си зъби в секси усмивка, която заслепява почти толкова, колкото диамантената й тиара. Кралят също обича да маха, когато присъжда плодово богатство.

Fruity Fortunes

Можете да започнете да берете плодове от барабаните още от първото си завъртане и всички плодове могат да изплащат сочни награди. Сливите, портокалите, лимоните и черешите могат да изплатят до 2000 монети, докато бананите могат да изплатят до 2500 монети, пъпешите и гроздето до 5000 монети и ябълките до 8000 монети. Кралят и кралицата също ще ви възнаградят с техните царствени изяви с награди до 15 000 монети.

Най-голямата незабавна награда е запазена за украсените със скъпоценни камъни корони и те изплащат до невероятните 200 000 монети. Короните също са дивият символ на играта и могат да заменят всеки символ с изключение на разпръснатата звезда, за да присъдят награди в таблицата с печалби с двоен множител. Scattered Star може също така да присъжда големи незабавни награди с главна награда от 100 000 монети, докато 3, 4 или 5 звезди също ще задействат бонуса за безплатни завъртания. По време на бонуса за безплатни завъртания ще получите 15 безплатни завъртания със специален умножител на тройна награда, докато още 15 безплатни завъртания могат да бъдат повторно задействани по време на бонуса. Бонусът Джакпот карти може да бъде присъден по всяко време и когато е, ще бъдете пренасочени към специална функция, където има 12 карти за игра с лицето надолу. Под всяка карта има скрита награда и можете да продължите да обръщате тези карти, докато намерите 3 карти от една и съща боя. Всеки път, когато спечелите награда от по-малко от 7 000 монети, вие също ще имате избор да опитате да я удвоите в Gamble Feature, като правилно предскажете дали една карта за игра ще бъде червена или черна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.