юни 23, 2024

Hot & Cash

1 min read
Hot & Cash

Класическите теми обикновено са гарантирани за успех и ще доведат много нови играчи и това изглежда е залогът, направен от EGT с Hot & Cash.

Тази видео слот игра, която може да се играе във всички казина на EGT, е завръщане към корените на жанра, със стандартни плодови икони и прости, ясни правила. Но не всичко е класическо в Hot & Cash и играта все още има няколко изненади и нововъведения за играчите.

Нека да разгледаме по-подробно как може да изглежда такъв нов поглед върху най-класическата тема на ротативката.

Чисто и просто

Hot & Cash не е обременен с някаква сложна вселена, а е по-скоро нов начин да се погледне към класическата за всички времена тема за плодове и звезди.

Поради това фонът е направен опростен в еднакъв ярък нюанс на жълто, без конкретни детайли освен абстрактни криволичещи линии и бърз поглед към плодовите икони, които също покриват барабаните.

Всичко изглежда динамично и оптимистично в Hot & Cash, от крещящата цветова тема до оптимистичните мелодии, задействани от печелившите комбинации и анимираните символи, които ги придружават. Играта не е „потапяща“, както биха могли да бъдат други игри с по-конкретна тема, но със сигурност е забавна за гледане.

Лесен за настройка

Първите стъпки в Hot & Cash са толкова лесни, колкото може би сте си представяли. Играта не е натоварена със сложни настройки или претрупана с бутони; всичко е направено просто и интуитивно.

Има общо пет барабана и 20 печеливши линии. Обикновено започваме с активиране на печелившите линии, на които искаме да залагаме, но този път 20-те печеливши линии са отворени по подразбиране и това е фиксирана настройка. Там няма избор, но разбира се можете да промените сумата на следващия си залог и да изберете да залагате общо между 20, 40, 100, 200 и 400 монети. Макарите ще започнат да се въртят автоматично, след като направите своя избор.

Оранжевият бутон за автоматично пускане от лявата страна е тук, за да ви позволи да направите няколко последователни залога: барабаните просто ще продължат да се въртят, докато не натиснете стоп. Ако решите да се придържате към режим завъртане по завъртане, всяка печалба ще бъде последвана от опцията да залагате малко повече. Щракнете върху съответния бутон, за да започнете мини хазартна игра, в която трябва да познаете правилно цвета на скрита карта. Всяко правилно предположение удвоява вашия залог, но първата грешка ще прекрати играта и ще отнеме всичките ви нови монети завинаги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.